Search

Must Have pentru sezonul rece - by Fashion Queen

by - joi, decembrie 08, 2011


Pe langa produsele de ingrijire si de beauty..sunt sigura ca si voi va ganditi la hainute, sa fiti mereu in trend cu moda si sa aratati bine. Pentru cei carora le pasa de aspectul lor vor aprecia proverbul "Haina il face pe om". :)
M-am gandit sa fac o mica lista cu produsele care sunt must-have in acest sezon. Cautand pe internet am gasit site-ul http://fashionqueen.ro/ care intruneste toate dorintele unei femei in materie de haine : preturi modice , modele speciale si aparte si bineinteles haine in trend.
Va las mai jos pozele produselor in trend si sub fiecare poza aveti un link activ care va
redirectioneaza catre site in cazul in care sunteti interesate de unul sau mai multe din produse:)
Si in acest an se poarta cizmele peste genunchi..carora li s-a mai adaugat un "must-have" si anume sireturile. Aceste cizme de pe site-ul Fashion-Queen sunt absolut superbe. Marimea disponibila in acest moment e marimea 37.


Anul acesta se poarta culori mai indraznete asa ca puteti renunta la clasicul palton negru si sa iesiti i n evidenta cu unul rosu. Modelul din poza il puteti gasi in magazinul online Fashion Quenn la un pret special de 169 lei. Grabeste-te deoarece stocul e limitat. Marimile disponibile S-M-L



Un alt produs care nu trebuie sa va lipseasca din garderoba sunt blanitele.. Sunt extrem de chic si pot fi usor asortate. Acest produs il puteti gasi pe Fashion Queen iar marimile disponibile sunt de la XS la XL.
Va invit cu mare drag sa vizitati site-ul FashionQueen.ro pentru a descoperi si restul articolelor. Veti gasi de toate pentru toti : bijuterii , incaltaminte , imbracaminte etc.

Care e produsul vostru preferat de pe site?
Nu uitati sa participati la concursul sponsorizat de catre Fashion Queen..concursul il gasiti aici

You May Also Like

2 Comments