Search

Castigatori giveaway Little Black Dress

by - joi, ianuarie 26, 2012

Bineinteles ca din nou au fost descalificari...Am verificat toate inscrierile pentru ca trebuia sa verific numarul de like-uri de la fiecare poza inscrisa in concurs. Unele nici macar nu au lasat link de share...si le-am avertizat pe fiecare in parte si prin reply si prin comentariu pe facebook si degeaba. V-am spus de la inceput ca nu iau in considerare inscrierile fictive si daca va inscrieti la noroc, nerespectand regulile o faceti degeaba :)
Persoanele descalificate sunt : sandei ramona elena , Flory Ioana, Pop Aurelia , Ilie Andreea, Ramona Roman, Ilie Andreea

In fine...sa vedem lista cu participanti :
Numarul din dreptul fiecarui nume reprezinta inscrierile in plus de care au beneficiat in functie de numarul  like-urilor adunate la poze :)

Am dat random listei de 3 ori...iar parfumul merge la.... :
Felicitari ELENA IRINDEA!!!!!
Te rog sa ma contactezi prin intermediul formularului de contact pana sambata la ora 20:00 pentru revendicarea premiului :)

Castigatoare voucher 20% + transport : 
dintre fetele care au respectat conditiile doar 2 au dorit voucherul de 20% reducere iar restul le-am dat pe facebook : 
Mihaela Si Atat
Dinu Florina
Alexandra Damirez
Adina Meg
Cristina Iacob
Oana Catalina
Lica Irina
Coconel Madalina
Andreea Anamaria
Casia Ro

Rog toate fetele sa ma contacteze prin intermediul formularui de contact tot pana sambata la ora 20:00 si sa imi scrie numele + adresa. Va rog sa mentionati ca ati castigat voucherul:)
Voucherul poate fi folosit in campania 2 care e cea actuala sau in campania 3 :)
Pentru a efectua comanda va rog sa o contactati pe doamna Adriana AICI . In mail va rog sa ii precizati ca sunteti castigatoarele concursului organizat pe blogul meu:)

Felicitari tuturor si sper sa folositi cu placere produsele pe care le veti comanda:)

You May Also Like

0 Comments