Search

Review - Blush Bourjois

by - duminică, ianuarie 15, 2012

Incep prin a va spune ca ador blush-urile si am destule...prea multe as putea spune, desi niciodata nu am reusit sa termin unul :))
O recenta descoperire este blush-ul Bourjois de care m-am indragostit si il folosesc aproape zilnic.
Face parte din premiul castigat pe blogul Cristinei . V-am promis ca o sa fac review la produsele primite si m-am tinut de cuvant :P 

Primul lucru care mi-a placut enorm de mult a fost ambalajul. E mic si elegant si imi place ca are si oglinda si pensula. Asadar il pot purta fara griji cu mine pentru mici retusuri. Inainte il luam pe cel de la Elf...dar ca sa il aplic trebuia sa "scotocesc" prin geanta si pensula si oglinda:)) Oricum blush-ul de la Elf a sfarsit tragic...l-am scapat si s-a spart :(... asta e.

Nuanta blush-ului e una placuta, chiar cuminte as spune, potrivita pentru un look natural. Nu e absolut deloc prafos si se aplica foarte usor. 
Desi e micut se consuma extrem de greu.




L-am folosit cam o luna, zi de zi si puteti observa in poza de mai sus ca nici nu se observa ca l-am folosit. Deci cu siguranta o sa ma bucur de el mult timp :)
Minusuri nu are in afara faptului ca peria e putin cam rigida. Daca nu sunt acasa si aplic blush-ul cu peria din dotare trebuie sa il mai "blenduiesc" putin cu degetele pentru un look mai natural. Acasa il aplic cu o perie mai mare.

Costa in jur de 35 lei dar merita pe deplin. E practic si foarte bun.
Cu siguranta o sa il mai recumpar :)
Nota mea : 9

Pentru intrebarii si sugestii nu ezitati sa ma contactati!!
Kisses:*

You May Also Like

0 Comments