Search

Review - Fard trio by Avon

by - marți, ianuarie 03, 2012

Hello!!!
Astazi vreau sa va vorbesc despre un fard de la Avon care imi place foarte mult!!!
Nu stiu sigur daca il mai gasiti in cataloagele Avon..eu il am cam de 6-7 luni daca nu ma insel. L-am avut si pe cel Neutral dar nu prea l-am folosit si i l-am facut cadou mamei mele.
Imi place foarte mult designul si nu ma deranjeaza deloc ca nu are oglinda:)
Nuantele sunt cremoase si se aplica foarte usor si rezista timp indelungat pe pleoape. In orice caz ca recomand sa folositi un primer mai intai deoarece fardul va rezista de 2 ori mai mult.
De obicei folosesc acest fard trio in machiajele smokey eyes. Imi place mult ca are si mici particule stralucitoare in el si arata superb pe ochi.

Un punct minus ar fi faptul ca negrul nu e atat de intens cum ar trebui sa fie. Se observa si din poza ca nu e mare diferenta intre gri si negru. Trebuie aplicata mai multa culoare pentru o intensitate mai mare.
In poza de mai sus am incercat sa surpind textura fardului...a iesit putin cam lucios din cauza blitzului dar se poate observa ca sunt cremoase si se vede si putin sclipici:)

Swatch :
Cel din mijloc e negru...eu as spune mai degraba ca e un gri inchis...Dar daca insistam la aplicare o sa iasa negru:))
In comparatie cu alte game de farduri de la Avon prefer acest fard.
Am avut si aceste quaduri insa am fost putin dezamagita de textura lor. La o prima impresie aratau foarte bine...cel putin la suprafata. Si cu cat se consumau mai mult cu atat textura se schimba. Adica la suprafata pareau foarte pigmentate si cremoase insa dupa ce se ducea primul strat, descopeream un fard "prafos".

In concluzie sunt multumita de ele. Insa nu uitati sa aplicati si un primer inainte de utilizare pentru o mai buna rezistenta si pentru a impiedica fardul sa se stranga in pliul ochiului.
Un machiaj cu acest fard gasiti aici
Ce parere aveti despre fardurile Avon?


Pentru intrebari si sugestii nu ezitati sa ma contactati
Pupici:*:*:*

You May Also Like

0 Comments