Search

Review - Cosmetice cu miere Apidava

by - sâmbătă, februarie 11, 2012

Acum ceva timp am primit de la http://www.honey-land.net/ cateva produse si a venit timpul sa imi exprim parerea despre ele. Majoritatea produselor au in compozitie ingrediente naturale , ceea ce mi-a starnit si mai tare atentia.

Este o masca foarte hidratanta. Initial am crezut ca va avea textura celei de la Apidermaliv cand am vazut ca are in compozitie miere si cateva uleiuri. Insa nu e deloc asa. Textura este una foarte fina, se aplica usor insa la clatire trebuie sa insistati putin mai mult. Dupa folosire tenul nu ramane uleios. Lasa pielea foarte hidratata si fina si persista mirosul mastii care e unul dulce de miere. Dupa instructiuni am aplicat masca in strat gros si am lasat-o sa actioneze 10 minute si cand sa ma clatesc am observat ca masca se absoarbe in ten. Asa ca mi-a venit idee sa o aplic in strat subtire si sa masez tenul pana absoarbe de tot masca. Si a iesit foarte bine. Tenul a ramas si mai hidratat si fin. Am folosit-o de 2 ori pe saptamana si e foarte potrivita in special pentru acest anotimp cand trebuie sa acordam atentie mai mare tenului:)
O recomand cu drag.

Pret : 25 lei
Gramaj : 50 ml


Este foarte important sa acordam atentie zonei din jurul ochilor mai ales cand afara temperaturile sunt cu mult sub - . Pielea este mult mai sensibila si are nevoie de o ingrijire mai mare.
Aceasta crema pentru conturul ochilor este foarte hidratanta si lasa pielea din jurul ochilor fina. O folosesc dimineata inainte de a aplica crema de fata si sunt foarte multumita de ea. Nu lasa o senzatie unsuroasa pe piele...chiar daca ingredientele ar sugera asta.

Pret : 18 lei
Gramaj : 30 ml


De aceasta crema m-am indragostit la prima vedere:D Mirosul?!...ei bine unul la fel de placut ca restul produselor.
Am folosit-o aproape zilnic si sunt incantata de senzatia care o lasa pe piele. Initial am crezut ca nu e potrivita pentru tenul meu gras....insa nu e deloc o crema grasa. E una cu o textura usoara, catifelata si se absoarbe rapid in piele. Am folosit-o si ca baza de machiaj si isi face bine treaba. Nu face deloc tenul sa  secrete exces de sebum.
Tenul ramane catifelat si cu un miros extraordinar. Imi place mult ca e micuta si poate fi transportata usor in vacante, iar borcanelul e tare simpatic.
A devenit unul din produsele mele preferate si cu siguranta am sa o recumpar.

Pret : 15 lei
Gramaj : 30 ml

Sapun cu miere si cimbrisor

Imi place tare mult forma sapunului...e un fagure de miere :p
Cand i-am simtit mirosul dulce, am umplut cada cu apa si m-am bucurat de el:D
Face multa spuma , hidrateaza pielea , nu lasa senzatie "ca tine pielea" , iar parfumul dulce persista mult timp pe piele.
E tare simpatic si iti vine sa-l mananci :D

Pret : 9 lei
Gramaj : 100 g

Concluzii : 

Imi plac foarte mult produsele , le folosesc cu drag si cu siguranta am sa le recumpar. Ma incanta la nebunie mirosul lor si nivelul mare de hidratare iar pretul  mi se pare foarte bun. Sunt niste produse de o calitate superioara si nu am le-am gasit nici un minus.
Nota mea : 10/10
Le multumesc celor de la http://www.honey-land.net/ pentru produse si va invit sa le vizitati site-ul :)

Kisses:*


You May Also Like

0 Comments