Search

Review - Crema migdale, germeni de grau si miere

by - joi, februarie 09, 2012

Am vrut sa fac aceasta postare de mult timp , chiar din primele zile de cand am primit acest produs, insa am amanat-o pentru ca am vrut sa ii descopar toate facilitatile. Mi s-a parut interesant si am simtit ca "poate" sa faca chiar mai mult decat scrie pe eticheta. Si chiar face , deci ma bucur ca am amanat postarea pana acum :)

Este vorba despre Crema cu migdale , germeni de grau si miere

Ce spune producatorul :
Este un unguent crema pe baza de vaselina si lanolina. Acest produs amelioreaza hidratarea tenului, il protejeaza de variatiile mari de temperatura, este eficient in prevenirea si reducerea ridurilor, mai ales a celor din jurul ochilor, stimuleaza regenerarea celulara, are efect dermonutritiv, emolient, previne aparitia vergeturilor. Efectul dermonutritiv si hidratant este potentat de prezenta mierii de albine.
Alte detalii despre produs precum si ingredientele ce le contine le gasiti in imaginea de mai jos (click pe poza pentru a o mari)

Parerea mea :
Imi place mult ambalajul...e mic si practic si de cand am intrat in posesia ei o port in geanta mereu :)
E foarte potrivita pentru acest anotimp din cauza variatiilor de temperatura. Chiar daca am tenul gras, pe vremea asta anumite portiuni tind sa se usuce si ma aleg cu mici cojite. Cel mai des apar in zona nasului si arata destul de urat chiar si daca aplic fond de ten peste.
De cand am aceasta crema o aplic in fiecare dimineata in zonele mai uscate de pe fata si apoi aplic crema hidrantanta si trec la machiaj. Si intr-adevar efectele au inceput sa apara. Pielea nu se mai cojeste si zona e mult mai neteda. Deci primul test l-a trecut cu brio!!!
Descoperind cat e de hidrantanta...m-am gandit sa o aplic si pe buze. Are textura aproape ca a unui balsam de buze si ma gandeam ca imi va fi de folos:) Si chiar mi-a fost...insa aplicarea e putin mai grea fiind destul de "dur" produsul. Dar catifeleaza buzele si le mentine sanatoase fara sa se cojeasca de la frig.
Am folosit-o si pentru dosul palmei , acolo unde pielea se usuca mult mai tare si e nevoie de o hidratare extra. Intra repede in pielea si va protejeaza mainile de frig...nu o aplic cu degetul..pur si simplu "frec" crema de piele :) De asemenea va pot garanta rezultate si pentru coate si genunchi...
Deci aceasta crema vine de hac pielii dure, aspre , uscate etc. Oriunde pe corp aveti astfel de probleme o puteti aplica cu incredere.
Este recomandata si pentru arsuri , inflamatii , furuncule etc.

Si daca am vazut ca e super buna...i-am gasit si o alta intrebuintare despre care nu e precizat pe site sau ambalaj:D Am folosit-o pentru cuticule. Inainte le taiam si mereu imi faceam nervi...ma mai taiam..ceea ce arata si urat si se pot dezvolta infectii si cresteau destul de repede.
Am masaj cuticulele cu crema si apoi le-am impins cu un betisor din lemn. Si yeyy...a functionat. Cuticule ingrijite si hidratate.
A fost un produs care mi-a atras atentia in mod special si pe care l-am intors pe toate partile si ma bucur ca am facut asta:) O cutie micuta cu multe beneficii..."Esentele tari se tin in sticlute mici" :D
Nu stiu daca se observa entuziasmul meu din aceasta postare...insa sunt extrem de incantata de aceasta crema. E micuta, draguta si are multe beneficii. Dupa cat am laudat-o o sa ziceti ca valoareaza  muult...darrrr...va inselati. O ador si pentru pretul extrem de mic care il are : doar 3,78 lei. Si se consuma si extrem de greu desi e mica.

Gramaj : 15 g
Pret : 3,78
Producator : Manicos
O puteti cumpara de AICI 
Nota mea : 10/10

In zilele urmatoare o sa va mai povestesc despre experienta mea cu cateva produse de pe site-ul http://vegis.ro/ . Va invit sa vizitati site-ul unde veti gasi produse pentru multe remedii :) Chiar merita...si majoritatea preturilor sunt foarte mici.

* produsul a fost primit pentru testare

Pentru alte intrebari nu ezitati sa ma contactati!
Kisses : *

You May Also Like

0 Comments