Search

Review - Geluri de dus Refan

by - sâmbătă, februarie 04, 2012

Hello!!!
Ce faceti fetelor? Eu astazi si maine sunt acasa, asa ca o sa am timp sa lenevesc , timp de mine si de blog :)
Si va stresez iar cu mania mea pentru gelurile de dus parfumate :)) De aceasta data vreau sa va vorbesc despre gelurile de dus de la Refan .
M-am indragostit de ele la prima vedere...e foarte dragut ambalajul , sunt frumos colorate si parfumate:) Inca nu ma pot decide care e preferatul meu. Il aleg in functie de starea de spirit:)

Ce imi place :
- ambalajul e foarte dragut si sticla e dintr-un plastic mai tare, rezistent
- sunt viu colorate
- miros foarte frumos
- fac o spuma densa
- nu sunt deloc subtiri, consistenta lor e una groasa deci nu il veti "pierde" printre degete
- consistenta e una satinata si arata superb
- dozarea e una igienica si practica. au o pompita care permite dozarea necesara
- sunt hidratante si lasa un miros superb pe piele care persista destul de mult
- pretul...doar 12 lei/ 250 ml


Ce nu imi place :
- chiar daca au foarte multe plusuri, nu am putut sa trec cu vederea un minus pe care l-am gasit in lista de ingrediente si anume ca au in compozitie 2 parabeni :

Methylparaben : Conservant si ingredient cu rol parfumat. A fost declarat ca fiind un ingredient cosmetic daunator de catre Uniunea Europeana, dar se gaseste in continuare in foarte multe produse de infrumusetare, in special in cremele cu factor de protectie solara ridicat si in cele hidratante. Cauzeaza alergii si este toxic pentru tesuturi si organele interne, intrucat este complet absorbit de piele (conform United States National Library of Medicine - Toxicology Data Network)

* desi suna destul de rau....aceste geluri de dus nu mi-au provocat deloc alergii

Propylparaben : : este o substanta chimica ce reprezinta risc potential de cancer la san, actioneaza prin dereglarea echilibrului hormonal fiind suspectat de scaderea fertilitatii. 

Chiar daca definitia celor 2 ingrediente e destul de inspaimantatoare, specialistii spun ca daca produsul are in compozitie acesti parabeni sub 0,5% nu sunt chiar atat de daunatori...din pacate pe aceste geluri de dus nu este precizat acest lucru :(


Produsele sunt 2 in 1 ...pot fi folosite si ca gel de dus si ca sampon. Ce e drept ca gel de dus am fost foarte incantata de ele...insa ca si sampon nu pot sa spun acelasi lucru. Mi-a incalcit putin parul si mi-a lasat varfurile aspre. De obicei folosesc un balsam de par, dar cand testez un sampon nu folosesc, ca sa vad cum se comporta:) L-am folosit de 2 ori si am obtinut acelasi efect...plus ca parul mi s-a ingrasat mai repede ca de obicei.

Produsul poate fi cumparat de aici  : http://parfumurirefan.eu/gel-dus-parfumat si este disponibil in mai multe arome
Pret : 12 lei 
Nota mea :
- in calitate de sampon : 4/10
- in calitate de gel de dus : 8/10 (am scazut cele 2 puncte din cauza parabenilor ce ii contine)

Ati folosit aceste geluri de dus? Ce parere aveti?

* produsele au fost trimise pentru testare

Kisses:*

You May Also Like

0 Comments