Search

Papuceii de la ZorileStore

by - duminică, martie 25, 2012

Va scriam aici despre campania ZorileStore pentru 400 de bloggeri :)
Am fost surprinsa cand am vazut cat de repede s-a desfasurat totul...dupa doar 2 zile dupa ce am scris articolul am primit perechea de papuci aleasa :)

Si iata ce am ales :
Sunt o pereche de papuci de barbati...nu sunt pentru mine ci pentru iuby :P . Papucii ii puteti gasi aici .

Specificatii :

Profil:
Brandul Rider va ofera un nou produs, simplu, curat, perfect pentru vara, de o calitate superioara. Papucii confectionati in partea superioara din PVC, material ce ofera confort maxim, ii puteti purta cu orice tinuta de vara. Talpa interioara confectionata din materiale reciclabile alaturi de cea exterioara din etilen acetat de vinil au singurul scop de a mentine piciorul uscat si relaxat. Datorita echipei Rider veti avea de acum inainte zile minunate de vara! 

Caracteristici:
Confectionat 100% din materiale reciclabile

Material:
PVC

Talpa interioara:
etilen acetat de vinil,

Talpa exterioara:
etilen acetat de vinil.

Livrarea a fost extrem de promta, ceea ce inseamna ca e un site serios care isi respecta clientii.
Calitatea papucilor e una superioara, sunt foarte comozi si practici iar talpa este foarte rezistenta :) Sunt foarte moi si nu creeaza disconfort, deci ii puteti purta cu incredere fara sa va ingrijorati ca veti avea parte de rani :)

In concluzie recomand site-ul pentru promtitudine si seriozitate si recomand si papucii pentru calitatea superioara. Si inca un lucru bun e faptul ca livrarea se face si prin curier, iar taxa de transport e doar 5 lei.

You May Also Like

0 Comments