Search

Review - Crema hidratanta Jojoba si Aloe Vera (ten gras/mixt)

by - duminică, martie 18, 2012

Acest produs este natural , creat de catre Handmade Sister . M-au incantat de la inceput aceste produse si mi-au lasat o impresie foarte buna.
Produsul despre care o sa scriu este este Crema hidrantanta cu Jojoba si Aloe Vera si este destinata tenului gras sau mixt.
Ce spune producatorul : 

Aloe Vera este un excelent hidratant (va compensa pierderile de apa ale pielii), nutritiv (va vitaminiza pielea), cicatrizant, are efecte regenerante, protejeaza pielea creand un film protector impotriva vantului, sarii, soarelui sau impuritatilor, purifica pentru ca are o actiune antibacteriana.
Uleiul de Jojoba controlează secreţia de sebum, non-comedogenic, echilibrant, are proprietati asemanatoare sebumului pielii umane, emollient, hranitor, catifelant.
Uleiul de susan intârzie procesul de îmbătrănire a pielii şi protejează împotriva agresiunilor externe. Îmbunătăţeşte hidratarea şi previne acumularea de grăsimi. Restructureaza pielea, ecranare solară, prevenind efectele nocive ale expunerii îndelungate sau improprii la soare.
Uleiul esential de Tea Tree este antiseptic, puternic antibacterian, antimicotc, detoxifiant, dezinfectant.
Uleiul esential de menta este ecomandat în tratamentul tenului gras, congestionat şi în tratamentele anticelulitice. Fortifică mecanismele imunitare ale pielii, vitalizează şi tonifică pielea, stimulează schimburile de substanţe la nivel celular.

Parerea mea : 

Mirosul este usor mentolat, insa nu e puternic sau iritant. Textura cremei e foarte usoara, ceea ce o face speciala pentru tenul gras. Se absoarbe rapid in piele si nu lasa o pelicula grasa.
La inceput am avut tentatia de a aplica mai mult produs...fiind usoara aveam impresia ca nu ma dau cu nimic:D
Dar o cantitate mica e suficienta pentru o aplicare. Imediat dupa ce e absorbita in piele se va simti hidratarea iar tenul ramane foarte catifelat :)
O folosesc si ca baza de machiaj si isi face treaba bine.
Consistenta cremei pare alta in poza de pe site (click), pare usor vascoasa...insa in realitate nu e asa.
Nu incarca tenul si ii confera luminozitate insa din pacate trebuie folosita impreuna cu o alta crema pentru ca nu are SPF.
Nu am gasit nici un minus acestui produs...cu exceptia faptului ca nu scrie data cand expira. Chiar daca e un produs natural..odata si odata tot isi pierde din proprietati. Nici pe site , nici pe ambalaj nu e precizata data :(

Ingrediente :

Pe Handmade Sister o puteti gasi pe blog si pe breslo.

Produsul poate fi achizitionat de : aici
Pret : 25 lei
Gramaj : 30 ml
Nota mea : 9/10

*produsul a fost trimis pentru testare

Voi ce produse naturale ati folosit?

You May Also Like

0 Comments