Search

Review- Deodorant stick Cocos Salvie

by - joi, martie 29, 2012

Am fost una dintre norocoasele care a testat produsele facute de Handmade Sister. Trebuie sa recunosc ca produsele au fost pe masura asteptarilor mele, mi-au placut foarte mult..insa de acest deodorant nu am fost prea multumita. O sa vedeti mai jos de ce :)

Descrierea oficiala a produsului si detalii despre ingredientele folosite gasiti AICI

Intai de toate, produsul este foarte bun, tine transpiratia sub control si nu pateaza hainele deloc. Insa la aspectul aplicare mi-a dat ceva dureri de cap :))) Ambalajul e ok...doar ca din cauza duritatii deodorantului e cam greu de utilizat. E foarte tare si trebuie insistat cand il ridicati.
Prima data cand l-am folosit, il foloseam normal ca orice alt stick si din cauza faptului ca e aspru mi-a provocat o iritatie destul de urata. Apoi am primit cateva sfaturi de la Handmade Sister, le-am pus in practica si a iesit ok. Cand se aplica deodorantul nu trebuie "frecat" sus-jos ci trebuie presat pe piele. Si nu trebuie pastrat la rece deoarece se face si mai tare. Am asteptat cateva zile ca sa imi treaca iritatia provocata si l-am refolosit. Intr-adevar pielea s-a comportat normal si nu a mai avut de suferit. 
Insa chiar si prin aplicarea prin presare...e extrem de zgrunturos si aplicarea e foarte dificila. Bicarbonatul de sodiu nu se topeste in contact cu pielea si ramane la forma initiala.....chiar si dupa cateva ore de la purtare efectul va fi acelasi. 


Un  mic swatch :
Cam asa arata...insa pielea de pe mana e neteda, la subrat nu e tocmai asa si automat e mai zgrunturos si aplicarea e mai grea.
Vara chiar nu am cum sa il folosesc pentru ca ar arata foarte ciudat :|

Ca o sugestie cred ca e folosit prea mult bicarbonat de sodiu si ceara de albine pe care dau vina ca e atat de tare. Oricum...ar trebui schimbat ceva la ingrediente.

Un alt lucru care nu imi place e faptul ca nu scrie niciunde termenul de valabilitate a produselor. Fiind produse naturale ar trebui sa fie specificata data de preparare si data in care expira. Daca sunt naturale..nu inseamna ca nu isi pierd proprietatile dupa o vreme. Si observ ca sunt mereu produse pe stoc...insa nu e mentionat cand au fost fabricate.... Asta e un mare minus din punctul meu de vedere...insa pana acum produsele folosite nu au avut efecte adverse..desi recunosc ca mi-a fost putin teama:)) Dar a fost ok :p O sa va scriu si despre restul curand :*

Deodorantul costa 20 lei si are 40 ml si poate fi achizitionat de AICI

* produsul a fost primit pentru testare


You May Also Like

1 Comments

  1. Si eu am precizat ca se foloseste cam greu , datorita particulelor de produs care raman pe piele :(

    RăspundețiȘtergere