Search

Review - 3 in 1 Eye Bright by Lashem

by - duminică, iulie 15, 2012

Ma bucur tare mult ca am avut ocazia sa incerc produsele Lashem. Sunt niste produse de calitate, care mi-au lasat o impresie foarte buna si le folosesc cu mare drag :)
Data trecuta v-am scris despre rimelul Lashem aici , iar in aceasta postare o sa va impartasesc parerea mea despre 3 in 1 Eye Bright, un produs destinat zonei ochilor :)

Zona ochilor e mult mai sensibila si trebuie sa ii acordam o atentie mai speciala. Trebuie sa folosim produse care sa ilumineze zona si sa previna imbatranirea marcata prin liniile fine si riduri. Multa lume spune ca nu e nici o diferenta intre crema de fata si cea de ochi. Nu stiu daca aceasta teorie este adevarata sau nu...dar majoritatea cremelor de fata pe care le-am aplicat in zona ochilor mi-au uscat pielea...sau nu au facut nimic :| Iar majoritatea cremelor de fata au un miros mai puternic, ceea ce ma deranjeaza daca le aplic in zona ochilor :)

3 in 1 Eye Bright by Lashem

Ce spune producatorul :


- Reduce pungile de sub ochi si ajuta la reducerea productiei de melanina
- Confera luminozitate zonei ochilor
- Reduce aparitia liniilor fine si a ridurilor
- Stimuleaza circulatia si creste cantitatea de oxigen in celule
- Imbunatateste aspectul pielii si creste producerea de colagen si elasticitate
- Flaconul pastreaza integritatea formulei produsului si evita contaminarea cu microbi

Mod de folosire :
Se aplica in zona ochilor in fiecare seara dupa ce va curatati tenul.

Ingrediente :

Ingrediente 3 in 1 Eye Bright

Parerea mea : 

Am folosit produsul aproximativ 4 saptamani, timp in care mi-am conturat parerea despre el, care din fericire e una buna :)
Ambalajul imi place la nebunie. Pe langa faptul ca are un aspect elegant, e dotat cu o pompita iar aplicarea e mult mai precisa si igienica.
Iata ca produsele de 15 ml se pot ambala si astfel, nu neaparat in borcanele :) Sincer, pana sa ma uit ce scrie pe el nu as fi crezut ca are doar 15 ml.
Are o textura usoara, un amestec intre crema si gel. Dupa aplicare nu da senzatia "ca strange pielea". Aplic produsul in jurul ochilor si masez usor pana ce produsul e absorbit in totalitate.
Imediat dupa ce a fost absorbit, pielea se simte mult mai bine si e catifelata la atingere. Nu are miros aproape deloc, ceea ce ma bucura :) Imi trebuie un produs care sa hidrateze zona, nu sa o parfumeze.
Dimineata zona ochilor e mult mai iluminata, iar cearcanele nu sunt atat de vizibile, incat imi permit sa nu folosesc corector. Am si eu noptile mele albe iar acest produs imi e de mare ajutor :D
Ca efect pe termen lung, observ o diminuare a liniilor fine care nu mai sunt atat de vizibile, iar pielea din zona ochilor are un aspect mult mai neted :)

3 in 1 Eye Bright

Pentru o aplicare e necesara o cantitate foarte mica de produs, deci imi a ajunge mult timp.... Si ma bucur tare mult ca se poate desfileta capatul cu pompita asa incat dupa ce il termin pot folosi ambalajul pentru alt produs :)


Produsul poate fi achizitionat de aici la pretul de 39.99 $


Voi ce produse folositi pentru zona ochilor? :)

You May Also Like

0 Comments