Search

Preferatele lunii iulie (2012)

by - joi, august 02, 2012

Uff...nu stiu de ce aveam impresia ca am sarit doar o luna peste aceasta sectiune a blogului. Acum am vazut doar ca nu am postat din aprilie :) Ba mi-a fost lene sa fac poze si am tot amanat pana a fost prea tarziu, fie am uitat etc.
Insa daca va face placere aceasta sectiune sa imi spuneti si ma tin serios de ea :D

Sa vedem ce produse am iubit in luna iulie :)

Protectie solara

In zilele innorate folosesc lotiunea de la Lady's cu SPF 15 , iar pentru fata o lotiune cu SPF 30, careia urmeaza sa ii fac review curand :)

Ingrijirea tenului

* Lotiune tonica Petite Provence. Aceasta o folosesc dimineata ca sa elimin excesul de sebum produs in timpul noptii. Imi place pentru ca are un efect foarte revigorant
* Lotiune tonica astrigenta Babaria. Pe aceasta o folosesc seara, dupa ce ma demachiez pentru a ma asigura ca tenul meu este curat si fara impuritati, inainte de hidratare.
* 3 in 1 Bright Eye Lashem . Il folosesc in fiecare seara si cred ca l-am inceput de mai bine de 2 luni si se vede ca e consumat extrem de putin din el. Deja stiti parerea mea despre el, deci nu are rost sa o intind :D
* Crema de fata bio Earth Line. O folosesc si dimineata si seara si imi place tare mult. Toata luna am folosit-o doar pe ea si am incercat sa imi tin degetele departe de alte crema ca am mania sa le desfac pe toate :)) Mai sunt vreo 3 desfacute care stau la coada sa fie folosite si vreo 2 sigilate :)) Nu stiu cum am reusit sa adun atatea...
* Spuma de curatare Vichy Purete Thermal. E o spuma foarte fina, nu lasa deloc senzatia ca strange fata si lasa tenul cu o senzatie foarte fresh. 
* Masca/Scrub/Gel de curatare abraziv. Il folosesc doar ca scrub de 2 ori pe saptamana ca sa imi exfoliez tenul. Ca si masca nu se comporta deloc bine cu tenul meu. Am folosit mai demult o mostra pe care am folosit-o ca masca si mi-a provocat iritatii. Daca ati ratat patania mea o puteti citi aici. Ca si scrub/gel de curatare sunt incantata de produs si isi face treaba foarte bine.


Machiaj

* Babaria bb cream . De cand cu caldurile astea, nu mai prea port machiaj, cel putin nu fond de ten. Asa ca toata luna am folosit bb cream :)
* Pudra comapcta Farmasi. E pudra mea preferata de mult timp. Miroase superb, are un efect matifiant si nu incarca tenul deloc
* Pudra iluminatoare Farmasi . E singura pe care o am, dar e atat de frumoasa incat nu m-a tentat alta. Insa sunt curioasa daca se termina vreodata :)) O am din ianuarie si am folosit-o destul de des si arata ca noua. Are un efect glow foarte frumos :)
* Tus Isabelle Dupont. Inca nu am descoperit altul care sa imi placa la fel de mult, asadar am ramas in continuare la el :)
* Rimel Lashem . Cred ca e produsul cel mai utilizat dintre toate :)) Fie ca m-am machiat, fie ca nu....rar se intampla sa ies din casa fara sa fiu data cu rimel :P
* Creion alb Color Trend. Nu stiu ce au pus oamenii astia in creionul asta, dar e extrem de pigmentat. Are o mina moale, se aplica usor si este la fel de bun ca cel de la NYX. Doar ca se termina cam repede... Dupa ce l-ati aplicat pe ambele pleoape ca baza, trebuie reascutit deoarece e extrem de cremos. Insa pentru 7 lei cat costa intr-adevar merita :)
* Gloss L'oreal si balsam de buze coca-cola cherry. Ruj nu prea am folosit luna trecuta. Am optat doar pentru gloss si balsam de buze...iar cel cu cola e demential
* Blush . Chestia aia mica si rotunda din poza e un blush :)) L-am scos dintr-o  trusa Beauty She. Zacea de mult timp printre cosmetice si nu stiu cum de nu l-am observat pana acum...e o nuanta de piersica foarte frumoasa :)
* Iar pentru machiajul ochilor in marea parte a timpului am folosit paleta Darks  pe care o ador :)

Ingrijirea corpului

* Lotiune de copr Balea. Am folosit-o toata luna, deoarece are o consistenta usoara si intra repede in corp. Urasc cremele grase vara..
* Crema anticelulitica Babaria. Inca suntem in teste si o sa urmeze curand un review
* Lotiune de corp cu verbina. O folosesc doar de o saptamana, dar am abuzat de ea :)) Miroase extraordinar a lamaie. Un miros deloc artificial. Nu va spun mai multe...o sa ii fac curand un review :) Merita :D

Ingrijirea parului

* Spray pentru protectie Avon. Si acesta imi place tare mult, miroase bine si nu imbacseste parul. Insa nu va recomand sa il aplicati si la radacini :)
* Sampon Avon. Am ramas surprinsa de acest sampon...nu ma asteptam sa fie bun. Nu face minuni dar e potrivit :)


Cam astea sunt produsele pe care le-am folosit cel mai des in luna iulie :)
Daca doriti puteti sa imi lasati in comentarii produsele care v-au placut luna trecuta :*

You May Also Like

0 Comments