Search

Back on my blog...

by - joi, octombrie 04, 2012

Incep prin a va spune ca imi pare rau pentru absenta de pe blog...de aproape un an de cand scriu aici, nu am lipsit niciodata atat de mult. Sa nu credeti ca am disparut ca magarul in ceata fara sa am vreun motiv :p. Din fericire...sau din pacate m-am angajat.
Spun din fericire pentru ca dupa aproape 5 luni de stat acasa, imi venea sa imi iau campii de plictiseala si vroiam sa imi gasesc de lucru si m-am bucurat tare mult cand acest lucru s-a intamplat. Si spun din pacate, deoarece sunt extenuata....am lucrat si 18 ore pe zi si tot ce vedeam e patul. 2 zile lucrez si 2 sunt libera. Insa in cele 2 zile libere, mereu s-a ivit cate ceva, printre care si o nunta si nu am avut timp de nimic.
Dimineata cand beam cafeaua mai trageam cate un ochi pe bloguri, mai citeam mailuri....si cam asta e tot ce am putut sa fac.
Astea sunt primele 2 zile libere in care nu am nici o treaba si o sa incerc sa fac cateva postari ca sa nu raman si mai mult in urma.

Nu e cine stie ce servici...m-am angajat la o cafenea/bar si care lucrati in domeniu, cred ca stiti cat de obositor este. Dar asta e, dam inainte :)

Curand blogul meu implineste un an si imi propusesem sa fac un giveaway mare cu multe premii, insa nu am avut timp nici de asta si nu stiu cate premii vor fi si ce concurs va fi. Insa unul tot va fi cu siguranta.

De asemenea concursul cu cartile s-a incheiat de ceva timp si nu am apucat sa anunt castigatoarea.... Si concursul cu produse romanesti e gata si abia acum realizez ca am uitat sa scriu data de incheiere...
Insa azi e ultima zi de inscrieri la concursul cu bijuterii ThBoxes si dupa ce se incheie o sa fac o postare si o sa anunt castigatorii de la toate cele 3 concursuri. Va fi o multa munca, voi avea de facut 3 liste...si sper sa reusesc sa o fac cat mai curand.

In blogsale mai sunt cateva produse disponibile si va ofer 50% reducere la orice produs cosmetic, deoarece curand urmeaza sa postez altele. Deci daca va tenteaza ceva nu ezitati sa ma contactati :)


Nu o intind mai mult ca sa nu va plictisesc...am vrut doar sa va spun de ce am lipsit atat si promit ca o sa incerc sa reintru in cotidian incet incet.


Va pup si sa fiti cuminti :* 

You May Also Like

0 Comments