Search

Castigatoare concursuri :)

by - sâmbătă, octombrie 13, 2012

Imi pare rau ca am intarziat atat cu afisarea castigatoarelor la cele 3 concursuri incheiate...Din pacate timpul nu e cel mai bun prieten al meu :)

Sa nu o mai lungim si sa trecem la fapte ca ati asteptat destul postarea asta :)

Castigatoarea concursului "De ce ai sustine un site cu produse romanesti" este oana iar raspunsul ei este :


Au fost mai multe raspunsuri bune, insa majoritatea v-ati abatut de la subiect si mi-ati spus doar de ce va plac produsele romanesti. Printre randuri nu am vazut sa mentionati de ce ati sustine un site cu produse romanesti..

Pentru ca nu v-am spus atunci care e premiul, va spun acum : gel anticelulitic Supliform si gel contur Hofigal.
Gelului de ochi i-am facut si eu review si il puteti citi aici.
!!! Castigatoarea este rugata ca dupa ce testeaza produsele o perioada suficienta produsele sa le faca un review, care va fi trimis pe mail si apoi postat pe blog.

La concursul "Loving the books" castigatoarele sunt jullya alexxa si Andreea Minca.
Nu am mai extras cu random ci am folosit list randomizer :)


La giveaway-ul ThBoxes, va spun drept ca mi-ati dat dureri de cap. V-am cerut sa dati share unui produs de pe site si sa mentionati de ce ati ales respectivul produs.  Ei bine multe dintre voi nu v-ati chinuit sa scrieti de ce ati ales produsul...nu era greu sa scrieti o fraza acolo. Ei bine cele care nu ati motivat alegerea facuta  nu ati intrat la tragerea la sorti.

Au fost 29 de inscrieri iar cele 2 castigatoare sunt Andreea Mihaela Lazar si Lary Larisa.
Va rog ca in mail sa imi scrieti si produsul dorit de pe site-ul http://www.thboxes.com/. Pret maxim : 8 dolariFelicitari tuturor !!!
Va rog sa imi trimiteti un mail cu datele voastre de contact iar la subiect sa treceti numele concursului la care ati castigat :) Astept un semn de la voi pana marti seara.

Stati cu ochii pe blog, luna aceasta vor fi multe concursuri aniversare !!!


UPDATE : 
Deoarece nu am fost contactata de catre Andreea Mihaela Lazar, castigatoarea concursului ThBoxes, sunt nevoita sa aleg alta castigatoare. V-am lasat timp pana marti seara, azi e joi si nu a dat nici un semn :(

Nu o sa extrag din nou ci o sa declar castigatoare urmatoarea persoana de pe lista, adica nr 3 - Madalina Buscu !!!

Felicitari Madalina !!! Astept un mesaj de la tine pana vineri seara :)


UPDATE no. 2 
Eh, nici Madalina nu m-a contactat... Fetelor nu mai participati aiurea :|
De astazi m-am decis sa adopt o noua metoda : daca primele 2 castigatoare nu confirma premiul in 48 de ore, a treia oara nu voi mai alege castigatoarea cu random, ci voi oferi premiul uneia din participante care e si cititoare fidela a blogului. Macar stiu ca persoana respectiva va aprecia premiul.
Asdar ofer premiul lui Monica Lorena, care stiu ca si l-a dorit mult si care imi urmareste blogul si apreciaza munca mea :)
Astept un mail cu datele tale si sa imi spui ce iti alegi de pe site :)

Felicitari :)

You May Also Like

0 Comments