Search

O noua pasiune : Handmade :)

by - vineri, noiembrie 30, 2012

Nu stiu daca v-am spus vreodata, dar ador lucrurile handmade si ador sa le creez chiar eu. Mai demult am creat si brose si bijuterii, apoi am renuntat....iar acum m-a apucat iar :). Desi am din ce in ce mai putin timp lucru si trebuie sa ma impart intre servici, blog, casa, odihna etc....mi-am facut putin timp si pentru pasiunea mea.

Momentan am creat doar cateva din lipsa de timp bineinteles insa vor urma si altele :)


Doar cele din poza de sus sunt disponibile....doar pe ele am avut timp sa le fac :).


Dintre toate cele mai simpatice mi se par funditele, care pot fi transformate in papioane, agrafe de par, puse pe lanturi sau pentru a accesoriza diverse tinute, pe genti etc.
Vreau sa fac cat mai multe modele si combinatii de culori :)


Mi-a fost si putin greu pentru ca la noi in oras nu exista mercerie si a fost cam dificil sa "adun" materiale, dar m-am descurcat :). Pe aceasta cale ii multumesc lui Ana-Maria pentru cele 2 materiale pe care mi le-a trimis si asa cum i-am spus si atunci o sa o rasplatesc :).


Asadar, daca nu va suparati apelez si la voi : daca aveti ceva materiale frumoase, sau haine din materiale mai speciale pe care nu le mai purtati...nu le aruncati. De fapt aruncati-le in gradina mea si o sa va rasplatesc cu siguranta :). Deci daca imi puteti fi de ajutor o sa va fiu recunoscatoare :)

Produsele le-am postat pe pagina de facebook intr-un album, unde le puteti vizualiza pe fiecare in parte si puteti vedea si preturile :). Preturile sunt mici si accesibile, asa ca daca va doriti ceva nu ezitati sa ma contactati :)

Albumul il puteti gasi aici .

Ce parere aveti despre aceste mici minunatii? Voua va plac lucrurile handmade?


You May Also Like

0 Comments