Search

Castigatoare parfum L'Erbolario Aqua di More + cateva cuvinte

by - sâmbătă, decembrie 15, 2012

Inainte de a va spune cine e castigatoarea doresc sa va raspund la sugestiile pe care mi le-ati lasat :). 

In primul rand va spun sincer ca sunt extrem de dezamagita de prestanta la acest concurs. In primul rand au fost foarte putine persoane care s-au inscris....doar 22 iar la concursurile cu random se inscriau sute... Insa concursuri cu random nu o sa mai organizez. Pur si simplu sunt sufocata de ele...facebook-ul a explodat cu astfel de concursuri si la fiecare 2 clickuri dau de "like&share". Insa la concursurile care necesita sa scrieti cateva randuri nu va dati silinta indiferent de premiu... Insa daca fac un concurs cu random si ofer un pix sunt sigura ca se inghesuie lumea :|.

In al doilea rand v-am rugat sa dezvoltati cat mai mult raspunsul...iar majoritatea raspunsurilor au fost seci. Daca mentionez ca cel mai bun si dezvoltat raspuns castiga, de ce aveti impresia ca daca aruncati acolo 3 cuvinte aveti vreo sansa?

O fata mi-a scris ca ii place ca sunt lucrurilor pe nume, mai ales chestia aia cu bloggeritele fraiere. WTF?! Unde si cand am scris eu despre asa ceva?

Va multumesc celor care mi-ati lasat anumite sugestii :). Insa majoritatea ati spus sa schimb fundalul alb ca e obositor. Imi pare sincer rau, dar din punctul meu de vedere e cel mai odihnitor asa. Plus ca arata mult mai curat. Daca arunc acolo un fundal roz sau verde, va asigur ca o sa fie mult mai obositor.

Madalina Zamfirache mi-a sugerat sa schimb banner-ul pentru ca e imens si lipsit de personalitate. Daca tot ai spus asta puteai sa si mentionezi cum crezi tu ca as putea sa ii confer personalitate. Nu inteleg ce vrei sa spui cu asta....Mie mi se pare in ton cu blogul. E simplu si dragut.

Multe mi-ati spus ca imi cititi blogul de mult...daca e adevarat va rog sa va faceti simtita prezenta si la restul articolelor, nu doar la concursuri :)

Am recitit raspunsurile de nenumarate ori si va spun drept ca mi-a fost extrem de greu sa aleg o castigatoare. Si nu din cauza ca au fost raspunsuri foarte bune...ci din contra, nu m-am putut opri asupra unui raspuns care sa ma faca sa spun "asta e cel castigator".
Dar pana la urma a trebuit sa aleg unul...:D

Initial m-am oprit asupra raspunsului lui Luiza O., insa din pacate share-ul e invalid....am trecut mai departe si am decis sa o aleg castigatoare pe Ana Naghi.

Felicitari draga mea !!! Astept un mesaj cu datele tale :)

You May Also Like

0 Comments