Search

Cinci fonduri de ten sub 50 lei pentru tenul gras/mixt !

by - miercuri, ianuarie 29, 2020

Dacă ești posesoarea unui ten gras, cred că știi cât de greu e uneori să găsești un fond de ten bun. De-a lungul timpului am încercat o grămadă de produse, unele bune, altele nu prea. Însă nu e nimic mai enervant decât un fond de ten care arată bine o oră iar apoi când te uiți în oglindă să vezi cum fondul de ten se amestecă cu excesul de sebum și se duce pe porțiuni de pe piele. În acest caz e nevoie de retusare permanentă a machiajului, iar cu toate astea, seara când ajungi acasă, realizezi că nu mai ai mare lucru de demachiat, deoarece fondul de ten a cam dispărut. Fiind posesoarea unui ten mixt cu exces de sebum în zona T, peisajul prezentat mai sus îmi e foarte cunoscut. Însă folosind produse destinate tenului gras, putem uita această poveste și ne putem bucura de un ten mat, fără să ne facem griji că machiajul se scurge. Însă nu trebuie să cheltuim mulți bani pe un astfel de produs, așadar astăzi va scriu despre fonduri de ten destinate tenului mixt și gras, produse care costă sub 50 lei !



Pentru fiecare produs am lăsat și link sub denumire către site-urile unde le-am găsit la cel mai mic preț. Însă pe un site sau pe altul, se poate să nu găsiți o nuanță anume, de aceea am lăsat link si către al doilea site unde găsiți un preț mic. Toate produsele costă mai puțin de 50 lei.  

HD Liquid Coverage Catrice 
Îl găsiți aici si aici . 

Fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage oferă o acoperire puternică, dar un aspect natural fără să încarce tenul. Oferă în același timp un ten neted și un aspect plăcut, iar formula este foarte lichidă. Acoperă imperfecțiunile și matifiază tenul, fără să încarce pielea. Ambalajul e foarte calitativ, produsul vine într-un recipient din sticlă mată cu pipetă. E un fond de ten tentant și mă încântă pentru că are o  formulă foarte lichidă și e un fond de ten matifiant, perfect a menține mat tenul gras sau mixt. 

Maybelline Fit Me Matte+Poreless
Îl găsiți aici si aici.


Acest fond de ten conține particule de micro-pudră care absorb luciul și micșorează porii pentru un look natural mat. Nu astupă porii, se întinde ușor și se adaptează perfect la textura pielii. Are o formulă non-grasă, însă nu usucă tenul. Este un fond de ten potrivit pentru tenul gras, însă dacă va place aspectul de ten mat, poate fi folosit și de persoanele cu ten normal, deoarece hidratează pielea. Un alt avantaj al acestui  produs e faptul că se găsește în 21 de nuanțe ! 

Revlon Colorstay Makeup
Îl găsiți aici si aici.


Revlon Colorstay Makeup este fondul de ten numărul 1 pe segmentul sau de piață și asigură protecție perfectă pe parcursul întregii zile iar de când noul ambalaj cu pompita a ajuns și în România, a devenit rapid unul dintre fondurile mele preferate. Nu o să vă spun mai multe despre el, deoarece i-am făcut și o recenzie pe blog, unde l-am prezentat pe larg și tot acolo vedeți cum se vede și pe tenul meu. Dacă nu ați citit articolul, o puteți face aici.

Rimmel London Stay Matte
Îl găsiți aici si aici.

Fondul de ten Rimmel Stay Matte l-am avut acum 2-3 ani și mi-a plăcut foarte mult în principal datorită consistenței de spumă lichidă. Se întinde foarte ușor pe piele, fără să încarce tenul. Uniformizează nuanța tenului și are o acoperire medie spre mare. Are o rezistență bună iar datorită consistenței de spumă lejeră se întinde ușor și uniform.

Makeup Revolution Matte Base
Îl găsiți aici si aici

Makeup Revolution Matte Base are în primul rând o bilă albă pentru că se găsește în 13 nuanțe . În al doilea rând are o acoperire medie care ascunde imperfecțiunile tenului și uniformizează nuanța pielii. Are un efect de lungă durată și matifiază tenul ținând excesul de sebum sub control. Este de asemenea un fond de ten vegan.


Dacă va doriți că fondul de ten să aibe un aspect natural pe piele, nu uitați să acordați importantă îngrijirii tenului. Un fond de ten se așează și rezistă mult mai bine pe o piele hidratată și îngrijită corespunzător ! 

Așadar, ca un produs să fie bun, nu înseamnă că trebuie să fie și scump ! Pe lângă faptul că cele 5 fonduri de ten costă sub 50 lei, Notino oferă 15% reducere la toate produsele de machiaj folosind codul makeup15ro în coșul de cumpărături ! Aici puteți găsi și fondurile de ten care pot fi cumpărate cu reducere ! 



Tu ce fond de ten folosești ? Ai încercat vreunul din cele prezentate în articol ?

You May Also Like

32 Comments

  1. Din lista ta, doar fondul de ten de la Rimmel l-am incercat pe mine si se pare ca in contact cu pielea mea oxideaza. Ce pacat de el!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma tentează cam toate, dar variantele pentru ten uscat. Minunate recomandări, produse foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa urmeze si un articol despre fonduri de ten pentru ten uscat !

      Ștergere
  3. Eu folosesc fond de ten de la Bobbi Brown si se potriveste tare bine cu tenul meu mixt.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie îmi place mult de tot fondul de ten de la Vichy. Pe acela îl folosesc și sunt foarte mulțumită!

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate sau din fericire nu am avut niciodata probleme cu tenul, cel putin nu cu sebumul, caci am avut o perioada in care am avut acnee. Dar folosesc fondul de ten de la Sephora si sunt foarte multumita

    RăspundețiȘtergere
  6. Arată bine dar eu dacă schimb fondul de ten cu unul de la un brand pe ca nu l-am folosit am mari probleme. Mi se potrivește Vichy, Lancome și Dior.
    Mulțumesc totuși pentru recomandări, voi povesti despre ele prietenelor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nimic de aici n am încercat. M am uitat zilele trecute la cel mat de la Maybelline. Cred ca o sa îl iau zilele viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am niciunul dintre cele prezentate de tine, cred o sa le iau rand pana il gasesc pe cel potrivit mie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, uneori e greu pana gasim produsul potrivit, dar nu imposibil. Trebuie doar sa testam

      Ștergere
  9. În momentul de fata am ceva de la Revolution, dar o sa îl încerc și pe cel recomandat de tine!

    RăspundețiȘtergere
  10. numai pe cel de la Revlon l-am incercat, nu prea folosesc fond de ten decat in cantitate foarte mica si intains extrem de bine!

    RăspundețiȘtergere
  11. L-am încercat pe cel de la Revlon și este preferatul meu când vine vorba de ieftin și bun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Fit Me si Revlon e pe lista mea, sunt curioasa de ele. Chiar am sa le incerc curand.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dintre cele mentionate de tine am folosit doar Catrice HD Liquid Coverage, imi aduc aminte ca m-am inteles foarte bine cu el, cred ca am sa-l recumpar.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu incercat Fit Me si mi-a placut tare mult. In ultimul timp, am optat pentru BB, dar cand vine vorba de fond de ten, cele de la Maybelline sunt preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am mai folosit de mult timp BB Cream, desi am cateva in colectie.

      Ștergere
  15. Dintre toate cele mentionate am folosit doar Catrice si mi-a placut si mie cum se aseaza pe ten. Chiar este un fond de ten bun si accesibil. Pe restul nu le-am incercat .... inca

    RăspundețiȘtergere
  16. Fit Me si fondul de ten de la Catrice le am si eu si sunt printre preferatele mele. 😍😍

    RăspundețiȘtergere