Search

Cadoul meu de 8 Martie !!!

by - marți, martie 12, 2013

Imi pare rau ca nu am avut timp sa scriu aceasta postare...insa nu e tarziu nici acum.

De 8 Martie am primit un cadou de la o firma draga mie care e mereu atenta. Daca nu v-ati dat seama despre cine e vorba va spun eu...Bioderma.
Anul trecut am primit cadou cu ocazia aceleasi zile dispozitul Matricium. Va spun sincer ca ma emotioneaza cand vad o firma ca se implica atat de mult si e atat de draguta cu persoanele cu care colaboreaza.
Bioderma e una dintre brandurile cu care am avut cele mai bune colaborari iar impresia pe care mi-au lasat-o e una impecabila.

Pe aceasta cale le multumesc din suflet pentru cadoul primit si le urez o primavara cat mai frumoasa.
Banuiesc ca deja v-am facut curioase, asadar iata minunatul cadou :

Cadoul este format dintr-o agenda, o pereche de cercei si Bioderma Sebium Global.


Cerceii sunt absolut minunati si au reprezentat atractia principala a cadoului. Sunt fenomenali...i-am purtat deja si am primit doar complimente :D


 Agenda e perfecta si a venit la fix cand aveam nevoie de una. Ma bucura faptul ca e mai micuta pentru ca e numai buna de aruncat in geanta. In plus are si un creion inauntru care poate fi inlocuit si cu un pix :)

 Iar ultimul produs e unul interesant si curand ma pun pe testat. Este un produs destinat tenului acneic cu leziuni severe. Promite sa elimine punctele negre si cosurile imflamate.
Produsul a fost lansat de curand.


Va multumesc mult Bioderma pentru superbul martisor :)

You May Also Like

0 Comments