Search

Cadouri de 8 Martie

by - duminică, martie 03, 2013

Luna martie este prima luna a primaverii...insa ceea ce o face atat de speciala e ca in aceasta luna se sarbatoreste si se venereaza femeia. Pe intreg continentul data de 8 martie este cunoscuta ca fiind ziua internationala a femeii. Femeia este cea mai importanta fiinta din lume, mama si iubita, elemente fara de care intregul univers nu ar exista. Sarbatoarea internationala a femeii se sarbatoreste inca de pe vremea zeilor din Olimp cand exista un festival dedicat zeitei Rhea in Grecia Antica. In 1910 la Copenhaga a aparut pentru prima data ideea zilei femeii cand se sarbatorea miscarea femeilor pentru egalitate in drepturi. 7 ani mai tarziu se naste si ziua de 8 Martie cu prilejul grevei muncitoarelor din Sankt Petersburg. Ziua femeii a fost recunoscuta in 1977 devenind o traditie pentru intreg continentul.
Orice femeie asteapta ca in aceasta zi sa fie rasfatata de catre sot sau iubit si sa se simta intr-adevar femeie. Insa pe parcursul trecerii anilor, pretentiile au crescut din ce in ce mai mult. S-a ajuns de la felicitari si flori la cadouri cat mai extravagante si cat mai scumpe. Insa pe langa asta consider ca cel mai important e sa le aratam femeilor din viata noastra cat de importante sunt pentru noi si sa ne exprimam dragostea fata de ele.

Probabil ca deja ati pornit toate in goana pentru cadoul perfect. Pentru ca nu doar barbatii fac cadouri. Si noi avem aproape femei pe care dorim sa le sarbatorim fie ca e vorba de mama, bunica, prietena sau colega de servici. Un mic cadou va fi primit cu multa bucurie cu siguranta.

Daca nu ati cumparat inca un cadou pentru femeia draga din viata voastra iar ideile vi s-au epuizat, in continuare o sa va prezint cateva sugestii de cadouri de care ar fi incantata orice femeie :).
Un parfum este considerat un cadou select, elegant si e cadoul la care apelam atunci cand suntem in pana de idei.
Doresc sa va prezint cateva seturi cadou de parfumuri care pot reprezenta cadoul perfect :)

Calvin Klein Euphoria 
Contine : apa de parfum 100 ml + apa de parfum 15 ml + Lotiune de corp 100 ml
Pret : 304 lei


Bvlgari Omnia Coral 
Contine : apa de toaleta 65 ml + Lotiune de corp 75 ml + geanta cosmetice
Pret : 239 lei 
Betty Boop Sexy 
Contine : apa de parfum 75 ml + lotiune de corp 100 ml + spumant de baie 100 ml + poseta
Pret : 83 lei

Nina Ricci
Contine : apa de toaleta 80 ml + Lotiune de corp 100 ml + apa de toaleta 4 ml
Pret : 279 lei

Pe langa seturile de parfumuri puteti opta si pentru seturile de cosmetice. Varietatea de produse e mare, deci aveti de unde alege un cadou special pentru necesitatile persoanei careia ii va fi daruit.
Iata cateva variante : 

Clinique Anti - Blemish
Contine : spuma de curatare 50 ml + lotiune de curatare 100 ml + crema hidratanta fara ulei 30 ml
Pret : 128 lei
Nivea Soft
Contine : lapte de corp 400 ml + gel de dus 250 ml + deodorant spray 150 ml + geanta cosmetice
Pret : 59 lei


Saloos Make-up Removal Oil
Contine : Cleansing Oil 50 ml + Lotion 50 ml + Facial Oil 20 ml
Pret : 62 lei

Acestea sunt doar cateva variante de idei de cadouri. Pentru a vedea si restul seturilor va invit sa vizitati site-ul aoro.ro, unde gasiti cateva mii de produse de unde aveti de unde alege.

Daca totusi nu cunoasteti prea bine gusturile persoanei careia doriti sa ii faceti un cadou puteti opta pentru vouchere cadou si persoana respectiva isi poate alege orice doreste.


De asemenea nu uitati ca la fiecare comanda indiferent de valoare primiti si un cadou la alegere.

In incheiere va doresc sa aveti parte de o primavara cat mai insorita si de un 8 Martie perfect. Aratati-le femeilor din viata voastra aprecierea si dragostea pe care o manifestati pentru ele, insa nu uitati de voi. In aceasta zi nu trebuie sa va supere nimeni si nimic, sa fiti fericite si sa va simtiti intr-adevar speciale.

Va invit sa imi spuneti in comentarii ce cadouri alegeti sa faceti de 8 Martie si cum o sa va sarbatoriti :)
Va pup :*



You May Also Like

0 Comments