Search

Curatenie de primavara pe ZorileStore.ro

by - miercuri, martie 27, 2013

Chiar daca afara nu e primavara inca, trebuie sa ne bucuram de sosirea acestui anotimp :). Sunt sigura ca in curand primele raze de soare isi vor face aparitia.

Dupa ce am "hibernat" o iarna intreaga a venit timpul sa facem o curatenie de primavara. Si cea mai atractiva curatenie de primavara se anunta a fi cea de pe Zorile Store. Pregatirea unei noi colectii reprezinta lichidarea unei vechi colectii....unde fiecare pereche de incaltaminte are valoarea... 0 lei. Da ati auzit bine..nu costa nimic :). Daca nu ma credeti pe cuvant va invit sa atuncati un ochi peste curatenia de primavara.

Cu aceasta ocazie cei de la Blog Awards ne ademenesc pe noi blogerii cu un statutul de "Blogger ambasador  pentru ZorileStore.ro". Si cum sa nu fie tentant? E mult mai mult decat atat si sper ca participarea mea sa fie una cu noroc si chiar sa castig.

Din dorinta de a-mi alege o pereche de papuci din curatenia de primavara, am inceput sa intorc site-ul cu susul in jos... La campania trecuta am ales o pereche de papuci pentru barbati iar iubitul meu a fost foarte incantat de calitatea lor. Iar de data asta am vrut sa aleg ceva pentru mine. Insa cautarea s-a dovedit a fi un esec deoarece nu mai au numarul meu la produsele care imi plac...
Spre fericirea iubitului meu care e din nou fericitul, asadar am ales o pereche de papuci pentru el :)


Marca papucilor alesi de el este Rider iar papucii sunt confectionati din piele sintetica iar talpa exterioara este din cauciuc.
In realizarea acestor papuci se imbina perfect stilul cu comoditatea iar culoarea este una foarte placuta.
Ca o prima impresie sunt multumita de alegerea facuta si o sa revin cu mai multe detalii dupa ce ii va testa :)


Asadar daca profitati si voi de curatenia de primavara nu uitati sa imi spuneti ce anume v-ati ales.
Sa imi tineti si mie pumnii pentru a intra in competitia pentru blogger-ul ambasador :)

You May Also Like

0 Comments