Search

Parfumuri de primavara :)

by - marți, aprilie 02, 2013

Primavara miroase a aer curat, a libertate si a flori. Aromele lor stridente si senzuale ne fac viata mai frumoasa. La fel putem vorbi si despre parfumuri. Parfumurile de primavara sunt aromate, calde si ispititoare.

Cu ocazia primaverii v-am pregatit cateva parfumuri care se potrivesc de minune noului sezon :).


Unul dintre cele mai potrivite parfumuri pentru acest sezon este Calvin Klein Euphoria, care ne capteaza atentia de ani buni si a ramas in atentia femeilor fiind unul dintre cele mai dorite si folosite parfumuri.
Notele care compun acest parfum imbietor intr-o sticla eleganta sunt :
Note de varf : rodie, tonuri verzi, curmal japonez
Note de inima : orhidee, lotus
Note baza : mosc, chilimbar, tonuri de crema,  violeta, mahon 

Christian Dior Addict este un parfum sofisticat cu un stil unic ce simbolizeaza frumusetea oricarei femei si subliniaza farmecul sau natural.
Note de varf : mandarina, flori de dud
Note de inima : flori de portocal, trandafiri, iasomie
Note baza : tonka, vanilie, lemn de santal


Salvatore Ferragamo Signorina este un parfum cu cele mai placute arome florare lansate in ultimul. Un parfum tandru, cuceritor, ce emana o senzualitate gratioasa printr-o eleganta naturala detinuta de acest parfum. Signorina este un amestec rafinat de flori incantatoare, fructe delicioase si condimente deosebite. 
Note varf : coacaz, piper
Note inima : bujor, trandafir, iasomie
Note baza : patchoull, tonuri dulci, mosc



Dior Miss, reprezinta conceptul luxului si al seductieti, facandu-se remarcat prin compozitia florala care te poarta intr-o explozie de fructe proaspete.
Note de varf : bergamota, citrice, galbanum
Note inima : iasomie, gardenie
Note baza : patchouli
Carolina Herreea CH'L Eau este o adevarata oda adusa florilor, un parfum ca o explozie de petale si flori care te va cuceri din prima clipa. Florile in toate formele si culorile, au fost eterna inspiratie pentru crearea acestui parfum proaspat cu personalitate unica.
Note varf : bergamota, frezie, portocala, portocala amara, flori de lamai
Note inima : iasomie, trandafir, violeta, lacramioare
Note baza : scortisoara, mar, leandru, heliotrop, lemn de santal

Estee Lauder Pleasures a ramas in topul parfumurilor de primavara, chiar daca a fost lansat in 1995. Este ideal pentru femeia iubitoare, mereu proaspata, ce nu da gres aproape niciodata.
Note varf : violeta, crin
Note inima : trandafir, floare karo-karonute, liliac, bujor
Note baza : patchouli, lemn de santal

Aceastea sunt doar o parte dintre parfumurile recomandate pentru acest sezon. Toate parfumurile prezentate, fac parte din oferta de parfumuri de pe aoro.ro. Pe site gasiti sute de parfumuri, deci cu siguranta il veti gasi si voi pe preferatul vostru.

Daca iarna va permiteti sa alegeti un parfum tare, cu iz oriental sau condimentat, in sezonul cald trebuie sa optati pentru arome proaspete. Daca aveti un parfum la care nu puteti sa renuntati alegeti alegeti editia de vara a acestuia.


Asadar, voi pentru ce parfumuri optati primavara?

You May Also Like

0 Comments