Search

Mario Badescu Strawberry Face Scrub

by - vineri, aprilie 05, 2013

Exfoliantele sunt un adevarat rasfat...atat pentru corp cat si pentru fata. Iar acest lucru se datoreaza faptului ca dupa utilizare pielea noastra ramane catifelata si luminoasa.
De curand am primit de la CareSpot cateva produse Mario Badescu printre care si un scrub facial cu capsuni.

Mario Badescu Strawberry Face Scrub
Inca de la deschiderea cutiei ne invaluie o aroma superba de capsuni si il consider un adevarat rasfat pentru ten. Are o conistenta foarte fina iar particulele exfoliante sunt seminte de capsuni.
Este extrem de delicat cu pielea, particulele nefiind foarte dense si cred ca poate fi folosit cu succes o data la 2 zile, deoarece nu agreseaza tenul.

Mario Badescu Strawberry Face Scrub
\

Se aplica pe pielea umeda si se maseaza cateva minute folosind miscari circulare, dupa care se clateste cu apa calda. Senzatia pe care o lasa e una de revigorare iar pielea se simte mult mai fina si mai hidratata.
Textura lejera a produsului mi s-a parut senzationala si potrivita pentru mine, deoarece exfoliantele mult prea abrazive imi agreseaza tenul usor indiferent de cat de rar le folosesc.
Se simte intr-adevar cum curata porii in profunzime si cum reda tenului luminozitate :)

Mario Badescu Strawberry Face Scrub

Se poate observa si in poza textura fina si satinata :)

Produsul are o cantitate de 118 ml, ceea ce e perfect deoarece la o utilizare se consuma destul de putin. Daca il folosesc de 2-3 ori pe saptamana estimez ca ar trebui sa imi ajunga aproximativ 3-4 luni, ceea ce e bine :)
Este destinat tuturor tipurilor de ten.

Ingrediente : 
apa deionizata, acid stearic, extract de capsuni, seminte de capsuni, extract de alge, propilen Dipelargonate, Ester poliglicol, DEA miristat.

Produsul poate fi achizitionat de aici la pretul de 94 lei. 

Ati folosit acest exfoliant? Daca nu ce alte exfoliante imi recomandati sa mai incerc? :)

You May Also Like

0 Comments