Search

Diet Esthetic SnakeActive - crema cu venin de sarpe

by - joi, aprilie 11, 2013

Exista oare vreo femeie care sa nu isi doreasca sa fie frumoasa si tanara pentru cat mai mult timp?! Hmmm...nu prea cred. Pentru a arata bine femeile sunt in stare de orice : operatii estetice,  injectii cu botox etc. Se supun la adevarate torturi doar pentru a arata bine. Din fericire exista si alte remedii deloc dureroase pentru pastrarea tenului tanar si diminuarea ridurilor. Ingredientul minune este veninul de sarpe.

Veninul de sarpe poate fi folosit cu succes in tratamentul pentru eliminarea ridurilor. Acesta determina un  blocaj neuromuscular care relaxeaza musculatura si determina reducerea ridurilor. Substanta actioneaza precum renumitul botox, insa fara a fi nevoie sa apelati la injectii, deoarece veninul este folosit in creme.
Crema cu venin de sarpe poate fi folosit la orice varsta, chiar si pentru reducerea ridurilor fine. De asemenea este destinata atat femeilor cat si barbatilor.

O crema recomandata si renumita este Diet Esthetic SnakeActive

Diet Esthetic SnakeActive crema antirid de zi si de noapte cu venin de sarpe revitalizeaza si regenereaza in profunzime tenul si reduce ridurile si liniile fine de expresie. Crema se bazeaza pe o polipeptida (compus macromolecular) gasita in veninul viperei. Teste clinice au aratat ca acest ingredient reduce ridurile prin inhibarea contractiilor musculare pentru a elimina efectele neplacute ale trecerii timpului asupra pielii. Crema contine si alte ingrediente active precum tocoferolo, un antioxidant natural cu efecte puternice, precum si vitaminele B si E ce protejeaza tenul de imbatranirea prematura cauzata de razele UVA si UVB.

Diet Esthetic SnakeActive este un produs 100% natural recomandat in special pentru tenurile mature ce iti ofera rezultate vizibile dupa doar cateva utilizari. De asemenea, crema iti ofera hidratarea necesara pielii si o protejeaza pe parcursul intregii zile.

Pentru a obtine rezultate cat mai bune si intr-un timp cat mai scurt este recomandata utilizarea unui ser pentru fata cu aceleasi proprietati. In acest caz va recomand Diet Esthetic SnakeActive - ser pentru ten cu venin de sarpe.

Mai multe creme faciale si seruri de lux, cu baza naturala (aur, caviar, venin de sarpe) pot fi gasite in oferta de pe site-ul aoro.ro

Voi ati folosit crema cu venin de sarpe? Daca nu, sunteti tentate?

You May Also Like

0 Comments