Search

Review - Masca de par Kallos Latte

by - joi, iulie 11, 2013

Pentru o perioada indelungata de timp am fost in cautarea mastii perfecte pentru par. Am incercat multe...atat scumpe cat si ieftine insa mai nimic nu ma multumea.
Parul meu este destul de dificil : am natural in el, il filez mereu deci se despica mai repede iar firul este gros. Plus ca ma si vopsesc o data la cateva luni.
Deci fara un tratament adecvat arata exact ca si o matura :))

Mult timp am folosit masca de par cu placenta de la Kallos si mi-a placut foarte mult. Pretul este unul bun iar calitatea este superioara. E singura masca pe care am incercat-o de la Kallos....asta pana de curand. Si probabil ca nici nu o schimbam daca nu dadeam de mirosul mastii de par cu lapte tot de la Kallos. De ce spun asta? Pai inainte sa o am eu, o folosea o prietena iar parul ii mirosea incredibil. Cand am aflat ce foloseste clar mi-a trebuit si mie. Pentru mine cel putin conteaza foarte mult si mirosul produselor. Indiferent cat sunt de bune, daca nu au un miros care sa ma cucereasca, nu mi se par prea interesante :))).


Masca de par Kallos Latte este destinata parului degradat sau tratat chimic. 

O sa va vorbesc despre miros mai intai, pentru ca e primul care m-a cucerit. E de-a dreptul fenomenal si persista in par chiar si 2-3 zile. Inainte sa ma spal pe cap inca imi miroase parul. Nu va ganditi ca miroase a lapte :p. Are un miros dulceag foarte placut. Deci pentru asta primeste un +10 din partea mea.

Am folosit masca la fiecare spalare si incet incet am devenit dependenta de ea. Parul devine moale, nu mai e incalcit deloc si are o stralucire mai aparte, arantand si simtindu-se mult mai sanatos.

Cum am folosit-o : 
In primul rand, desi parul meu are dentinta de degradare si trebuie mereu sa ii confer hidratarea de care are nevoie, la radacini se ingrasa foarte repede iar varfurile se usuca. Din acest motiv la radacini nu aplic nici balsam, nici masca, nici alte produse....doar sampon.
Dupa ce mi-am samponat si clatit parul, il tin putin in prosop ca sa se absoarba apa iar apoi aplic in strat gros masca de par, evintand radacinile. Initial e recomandat sa tinem produsul 30 de minute, insa nu mereu am timpul necesar si uneori o clatesc si dupa 10-15 minute, insa din fericire eficienta este la fel de mare.
Dupa care imi clatesc bine parul si gata :). Apoi e o placere sa imi trec degetele prin el.

Chiar daca varfurile mi se usuca mai repede, datorita mastii de par, sunt mult mai disciplinate si nu mai arat precum un mop...sau mai rau precum o matura :)).

Consistenta este una cremoasa, usor vascoasa si este usor de aplicat. 

Va recomand cu drag aceasta masca de par, daca doriti ca parul vostru sa arate mult mai bine.
Pe langa calitatea buna a mastii, pretul este mic, asa incat oricine si-o poate permite.

O gasiti la 275 ml la pretul de 14 lei si la 800 de ml la pretul de 19 lei.
E mult mai avantajos sa o cumparati la gramaj mai mare pentru doar cativa lei in plus.


Masca de par face parte din oferta aoro.ro  si o puteti comanda de pe site, unde gasiti si alte produse destinate tipului vostru de par.



Ati folosit aceasta masca sau alta de la Kallos? Va astept parerile :*


You May Also Like

2 Comments

  1. as dori sa comand si eu 2 buc. masca pentru par brilliant beauty kallos latte. cum se procedeaza?
    multumesc . Doina Tor

    RăspundețiȘtergere
  2. 12 lei la dm.Cutie mare..Si peste tot in supermarket.De ce sa comanzi pe net sa platesti transport?

    RăspundețiȘtergere