Search

Despre noul site si sediu ITGalaxy

by - duminică, noiembrie 03, 2013

Tehnologia a avansat foarte mult in ultimul timp si e intr-o continua crestere ceea ce ne starneste curiozitatea de fiecare data. In acelasi timp magazinele online au prins o mare amploare. De la haine, la cosmetice si accesorii pana la produse IT. Cu doar cateva click-uri puteti alege produsul dorit acasa, fara prea mare deranj. In randurile de mai jos o sa va scriu despre noul site IT Galaxy al carui slogan este ITGalaxy - Tehnologie pe placu tau, ceea ce ii si defineste.

Itgalaxy are un site nou si s-a mutat intr-un sediu nou. Referitor la noul site, pot afirma faptul ca e foarte bine structurat, detine un meniu usor de accesat iar cea mai mare atractie o reprezinta ofertele si reducerile prezente la o mare parte din produse. Pe site gasiti o varietate de produse IT penntru orice buzunar. Preturile sunt foarte corecte si mult mai mici decat pe alte site-uri sau in alte magazine fizice. Pe langa produsele cu preturi mici si varietatea lor, atunci cand intram pe un site suntem interesati in primul rand de metodele de livrare si de plata a produsului. Produsele se livreaza prin curier pentru o maxima siguranta si protectie a coletului iar taxa de transport este 9,9 lei daca sunteti din Bucuresti si 20 de lei pentru livrarile in alte localitati. La anumite produse aflate la promotie puteti beneficia de transport gratuit.

Am dat si un mic search pe internet pentru a afla parerea altor cumparatori. Atunci cand achizitionam din spatiul online e bine sa fim cat mai documentati asupra site-ului pentru a nu avea surprize neplacute. Itgalaxy se bucura de un feedback pozitiv din partea cumparatorilor fiind recunoscuti ca una din cele mai serioase firme care isi respecta clientii si livreaza produsele intr-un timp scurt, oferind maxima protectie coletelor pentru ca acestea sa ajunga intacte la destinatar.

Daca sunteti din Bucuresti ii puteti vizita la sediu pentru a va alege produsele dorite. Ii gasiti la noua adresa a sediului str. Turturelelor, nr. 52, sector 3, Bucuresti. Sediul este amplasat intre piata Alba Iulia si Unirii, aproape de Bld Unirii ( este fostul sediu pcgarage ). Pentru mai multe despre programul de lucru puteti accesa pagina de contact unde veti gasi toate informatiile necesare.

In concluzie daca doriti sa achizitionati produse it originale la cele mai mici preturi de pe piata va recomand cu incredere site-ul itgalaxy.ro

Voi obisnuiti sa achizitionati produse it din magazinele online?

You May Also Like

1 Comments

  1. Atenție! Un alt cuib de infractori pe internetul românesc. Nu credeți ce vă spun ei pe site, nu returnează banii înapoi pe produse în 14 zile și produsele nu beneficiază de garanție oficială fiind achiziționate de pe piața gri.

    Totul este pe acte, urmează să depun în scurt timp o plângere penală împotriva lor.

    RăspundețiȘtergere