Search

Review - L'oreal Paris Elseve Color-Vive - ulei pentru par vopsit

by - miercuri, ianuarie 29, 2014


In ultima perioada am scris destul de mult despre ingrijirea parului iar acest aspect ma preocupa in continuare. Secretul unui par frumos consta in ingrijirea lui folosind produsele potrivite. Insa un par vopsit e mai greu de intretinut si implica produsele adecvate.
Pentru o perioada de aproximativ 4 ani am avut parul brunet iar de aproximativ 2 ani am trecut pe roscat. E o nuanta frumoasa si nu am de gand sa renunt la ea curand, insa daca parul nu e ingrijit corespunzator nuanta se pierde repede....din roscat puternic ajunge roscat spalacit. Cred ca nuantele de roscat sunt cel mai greu de intretinut, dar incerc sa protejez culoarea cat de mult pot :)

La ultima comanda de pe aoro.ro mi-am luat un ulei de la L'oreal destinat parului vopsit. Produse apartinand acestei firme am mai testat si m-a incantat de fiecare data calitatea lor. Nici acest ulei nu se lasa mai prejos.

Este vorba despre L'oreal Paris Elseve Color-Vive - ulei pentru par vopsit :

L'oreal Paris Elseve Color Vive


Produsul contine 6 uleiuri din flori rare si filtru UV, protejand parul parul vopsit sa isi piarda din stralucire.
Il folosesc de aproape 2 luni timp in care m-am convins de efectele lui.

L-a prima impresie mi-au placut ambalajul, mirosul si textura. Recipientul este din sticla groasa rezistenta la socuri si este prevazut cu o pompita pentru a facilita dozarea produsului. Are un miros foarte placut, deloc intepator care se pastreaza in par si are o consistenta de ulei mai apos. Nu este un ulei gros.

L-am aplicat pe parul umed dupa fiecare spalare. L-am incalzit putin in palme dupa care l-am aplicat pe toata suprafata parului, insistand la varfuri. Aproximativ 2 pompite imi sunt suficiente pentru a acoperi intreaga suprafata a parului.

Imi place foarte mult pentru ca lasa parul moale, suplu, stralucitor si usor de coafat. Fiind roscata ma vopseam uneori si o data pe luna pentru a pastra nuanta puternica. Insa acest ulei are un efect benefic asupra parului iar vopseaua nu si-a pierdut stralucirea si inca arata destul de bine. Deci timpul dintre vopsiri a fost dublat si doar peste vreo 2 saptamani intentionez sa ma vopsesc.

Imi spal parul cam la 2 zile, insa din diverse motive se mai intampla sa mai intarzii cate o zi iar parul meu incepe sa arate cam aiurea in sensul ca varfurile mi se usuca destul de tare si arata urat. In acest caz aplic uleiul si pe parul uscat si imi netezeste imediat varfurile rebele si reda parului stralucirea :).

Pe langa beneficiile prezentate trebuie sa mentionez ca este un produs extrem de economic. L-am folosit aproximativ 2 luni si am consumat doar jumatate din el. Si asta in conditiile in care imi spal parul la 2 zile iar podoaba mea capilara este deasa :)

Consider ca acest produs este o investitie buna in cazul in care imi ajunge pentru o perioda de 4-5 luni si acum ca a intrat in rutina de ingrijire a parului nu am de gand sa renunt la el. Cu siguranta imi va fi de folos si la vara cand razele puternice de soare se vor incapatana sa imi decoloreze parul.

L'oreal Paris Elseve Color Vive

Gramaj : 100 ml
Termen de valabilitate : 18 luni de la deschidere
Pret : 39 lei
De unde poate fi cumparat : aoro.ro

Voi ce produse folositi pentru ingrijirea parului vopsit?

You May Also Like

0 Comments