Search

Concurs : Se cauta comentator !!!

by - joi, februarie 06, 2014

Concursuri tip like&share sunt la tot pasul...am organizat si eu destul de multe de acest gen, incat am neglijat persoanele care sunt fidele blogului si as dori sa le dau ocazia de a castiga un premiu frumos.
Statisticile blogului imi arata ca am parte de multe vizite, insa m-ar incanta sa va citesc parerile, de aceea voi premia comentatorii activi.
Ideea am preluat-o de la Iuliana pentru ca mi se pare o idee foarte buna de a premia persoanele care sunt interesate de articole si care isi impartasesc parerea :)


Cum va functiona?

Pai lunar voi alege 7 articole din cele scrise pana la sfarsitul lunii, voi face o lista cu persoanele care au comentat la articole si o voi alege pe castigatoare in functie de implicare.
Vreau sa citesc comentarii la subiect pentru ca doar acestea vor fi luate in considerare.
Deci va astept cu mare drag sugestiile, sfaturile, criticile etc. referitoare la articole :).

Premiul?

Acesta e surpriza :). Deja ma gandesc la cateva produse pe care o sa le ofer, insa o sa prinda contur dupa alegerea castigatoarei ca sa ii ofer ceva ce consider ca i se potriveste din ceea ce o sa imi dau seama despre ea din comentarii.
In fiecare luna premiul va fi diferit si va contine o gramada de bunatati de la produse de machiaj, produse de ingrijire, etc. etc.
Voi incerca sa va surprind de fiecare data :*


Va imbratisez cu drag si va astept parerile :*

You May Also Like

0 Comments