Search

Empties - creme de maini terminate ( record personal )

by - duminică, februarie 23, 2014

Am tinut neaparat sa scriu postarea asta ca sa ma laud cu cremele de maini pe care le-am terminat incepand din toamna pana acum. Ei bine pana acum nu terminam nici macar un tub de crema....iar anul asta am reusit sa termin 5. In aceasta iarna mainile mi s-au uscat mult mai tare si simteam mereu nevoia de hidratare, asa ca aplicam o crema destul de des, in special dupa fiecare contact cu apa...mai ales daca era fierbinte. Niciodata nu mi-am ingrijit mainile la fel de mult ca in acest an si se vede diferenta.

O sa va fac un mic rezumat al lor :


Crema de maini de la Planet Spa ati vazut-o si la postarea cu preferatele toamnei. Am cumparat de 2 ori crema si mi-a placut tare mult. Miroase bine, hidrateaza bine...insa am vrut sa incerc si altceva si sa mai termin din cremele ce le aveam deja. Insa cu siguranta o sa mai revin la ea pentru ca e foarte buna iar pretul de 9 lei e chiar mic.

Apoi am folosit crema de la Greenland cu mango . Scuzati aspectul ambalajului, insa nu e cel mai calitativ pe care l-am intalnit...iar desenul se ia chiar si la cea mai mica zgarietura :)).
Sincer..am mai auzit persoane care lauda produsele de la Greenland si nu inteleg de ce. Crema nu mi-a placut absolut deloc. Intr-adevar miroase bine...insa are o consistenta prea usoara/lichida si nu hidrateaza deloc. Intr-adevar se absoarbe rapid in piele, dar dupa 10 minute nici nu mai simt ca am folosit crema de maini. Am mai scris un articol la uleiul Greenland si nici acela nu mi-a placut deloc. Crema e al doilea produs de la aceasta firma care nu imi place, deci slabe sanse sa mai incerc ceva de la brandul lor. Plus ca preturile nu sunt chiar prietenoase. Crema de maini costa in jur de 40 lei si chiar nu merita deloc.



Crema de maini de la Anian o aveam deja de aproape un an si am zis sa incerc sa o termin ca sa nu expire, pentru ca anul trecut nu am bagat-o prea mult in seama :)). Sa stiti ca nu trisez...in poza se vede ca e plin tubul, insa am luat poza de la postarea cu review, pentru am aruncat tubul gol, uitand ca vreau sa scriu postarea asta :D. V-am scris aici un review despre ea, parere pe care inca mi-o mentin : e foarte hidratanta si chiar daca mirosul nu ma prea incanta am reusit sa trec peste asta si am terminat-o. 

Iar a cincea crema pe care am terminat-o este Garnier despre care v-am scris de curand aici. Dintre toate folosite pe aceasta am indragit-o cel mai mult si cu siguranta la un moment dat o sa o recumpar...acum imi e pofta sa incerc alte creme care pe care nu le-am testat pana acum.

Si cam acestea sunt cele 5 creme de maini pe care le-am folosit in perioada rece. Sunt mandra de mine pentru ca am avut grija corespunzator de mainile mele iar acest lucru chiar se observa. Sunt hidratate, moi si au un aspect sanatos si placut, deoarece nu au fost afectate de factori externi :).

Acum imi e pofta sa incerc o alta crema de maini. Ce imi recomandati? :)

You May Also Like

0 Comments