Search

Review - Garnier Pure Matt Brusher

by - joi, februarie 20, 2014

De-a lungul timpului rutina de ingrijire a tenului meu s-a tot schimbat..Mereu am trecut de la o crema de fata la alta, de la un gel de curatare la altul si tot asa, in speranta ca imi voi gasi preferatele. Si tare ma bucur cand gasesc un produs pe care il pot declara preferatul meu. La fel cum s-a intamplat si cu lotiunea micelara Bioderma. Am folosit multe produse pana sa ajung la ea, dar de cand am folosit-o prima data nu am mai putut sa renunt la ea si a ramas in rutina mea de ingrijire de mult timp.
Insa nu as putea trai fara un gel de curatare...sau mai multe pe care sa le alternez :). La ultima comanda de pe aoro, cautam un gel de curatare pe care nu l-am incercat pana acum si am dat peste Garnier Pure - matt brusher. Dupa cateva search-uri se pare ca acest produs este comercializat doar de catre aoro in Romania.


Pensula face ca produsul sa fie special, atat prin constructie cat si prin efecte. Este foarte usor de manevrat si e un produs util care promite sa tina sub control excesul de sebum. Pe langa acest produs folosesc si crema L'oreal anti-shine iar efectele sunt vizibile si sunt incantata. Bineinteles sebumul nu a disparut de tot, insa nu mai trebuie sa reaplic pudra peste fond de ten din ora in ora ca sa absoarba sebumul. Aproximativ 4-5 ore nu mai am probleme cu tenul lucios iar sebumul e diminuat.

Pensula e una speciala si foarte utlia care in timpul aplicarii exfoliaza tenul si il lasa moale si catifelat. Perii sunt din silicon moale si nu agreseaza tenul.


Pentru utilizare trebuie sa strangeti putin tubul iar produsul iasa printr-o gaurica mica din mijlocul perilor. De asemenea daca doriti sa il luati cu voi in calatorii nu trebuie sa va faceti griji ca va curge deoarece are un sistem de rotire on/off .


E usor de dozat cantitatea necesara, deoarece nu iasa mult produs cand strangeti tubul. Are un miros fresh si face o spuma fina. E un produs bun, pe care ma bucur ca l-am descoperit si ma bucur ca rezolva problemele tenului meu in ceea ce priveste excesul de sebum. Cu siguranta imi va fi de mare folos si la vara.
Imi place si senzatia pe care o am cand il folosesc, deoarece peria permite un masaj delicat pentu ten, peste care saream de obicei de lene, insa acum nu mai e cazul.

E un produs ideal pentru persoanele care au un ten cu probleme, care le da batai de cap.


Are un gramaj de 150 ml, iar pe aoro.ro il gasiti la pretul de 23 lei.

Ati folosit acest produs? Sunteti tentate?

You May Also Like

0 Comments