Search

Aromaterapie cu esente naturale...

by - marți, martie 11, 2014

Aromaterapia este o metoda veche de restabilire a armoniei interioare. Cand inspiram diferite arome din substantele inhalate, simtim imediat influenta asupra sistemului limbic care este conectat cu alte parti ale creierului care regleaza tensiunea si stresul.
Eu ador lumanarile parfumate, betisoarele parfumate, odorizantele etc....in mare parte tot ce parfumeaza incaperea. Imi confera o stare de bine si ma ajuta sa ma relaxez. Ce poate fi mai placut si relaxant decat o baie fierbinte cu multa spuma si chestii parfumate in jur? Pe mine ma transforma rapid in alt om...un om mai calm :).
De curand am avut ocazia sa fac cunostinta cu 3 produse de pe site-ul esentenaturale.ro pe care o sa vi le prezint in acest articol. Am primit un colet parfumat, un colet delicios :).

Prrimul produs pe care o sa vi-l prezint este un difuzor pentru camera cu 7 betisoare, care are aroma de migdale. Am fost foarte entuziasmata cand l-am primit si ma asteptam sa trebuiasca sa dau foc la betioare ca sa parfumeze incaperea...dar nu e asa. Betele din bambus se introduc in recipient si prin intermediul lor se difuzeaza parfumul. Este recomandat sa invartim betele o data pe saptamana pentru improspatarea aromei.
La 2 minute dupa ce am introdus betisoarele in sticluta a inceput sa ma invaluiasca o aroma puternica de migdale...o aroma calda, linistitoare si placuta. Nu ma gandeam sincer ca face fata insa 7 betisoare reusesc sa parfumeze intreaga camera. Nu e un miros puternic si intepator care sa imi provoace dureri de cap ci e un miros subtil foarte placut :).
Pretul betisoarelor e 50 lei :).

Al doilea produs este o lumanare cosmetica pe baza de miere. Pana sa citesc pe ambalaj nu am stiut ce e....credeam ca e o lumanare parfumata cu aroma de miere.
Mod de utilizare : Se aprinde lumanarea si se lasa ca flacara sa topeasca untul cosmetic care va hrani si parfuma pielea. Se stinge flacara inainte de a aplica uleiul si e recomandat sa ferificati temperatura pentru a determina suportabilitatea pe piele.
E un produs tare interesant...m-a fascinat modalitatea de functionare. Asa ca dupa ce am facut o baie am aprins lumanarea si am asteptat sa se topeasca untul. L-am scurs in palmi si l-am aplicat pe corp. Un deliciu. Rezulta un ulei parfumat si foarte hidratant care intra rapid in piele si nu lasa urme pe haine. Face pielea moale si catifelata. E un produs foarte bun si il consider si un cadou potrivit pentru o persoana draga :).
Lumanarea cosmetica costa 65 lei.

Ultimul produs este un spumant de baie solid care are o forma interesanta si parca nu imi vine sa il folosesc :)). Ce e drept nici nu l-am folosit pentru ca doresc sa il fac cadou uneia dintre cititoare. Asadar premiul pentru cititoarea fidela din luna martie va contine si acest spumant de baie. Cu siguranta ofera momente de ralaxare intensa datorita mirosului superb dulceag si a uleiurilor vegetale. In plus arata atat de bine incat imi vine sa il mananc. Pare o inghetata cu vanilie si frisca...yammy..
Costa in jur de 30 lei.


Navigand pe site am vazut o gramada de produs cu forme interesante si cu arome care mai de care mai compromitatoare. Un deliciu :D
Voi ce produse preferati cand vine vorba de aromaterapie?

You May Also Like

0 Comments