Search

Rasfat bio pentru ten :)

by - sâmbătă, martie 08, 2014

Creme de fata pe baza de ingrediente naturale am mai folosit pana acum si m-am declarat incantata. Nu am intalnit niciuna care sa imi displaca sau sa imi provoace reactii adverse.
In acest articol o sa va scriu tot despre o crema de fata si o crema de ochi, ambele bio pe care le  folosesc de ceva timp. Ambele fac parte din oferta de produse de la Bio Medical Estetic.

Este vorba despre o crema de fata cu vitamina E, propolis si lapte de capra si o crema de ochi anti-cearcan cu extract de morcov si beta-caroten.
Majoritatea produselor bio sunt ambalate in borcanase transparente, care desi la prima vedere sunt dragute, necesita o atentie aparte pentru ca produsul sa nu isi piarda din proprietati. In primul rand trebuie sa va asigurati ca va spalati bine pe maini inainte de a aplica crema ca sa nu transferati microbi in produs si trebuie tinute in locuri mai intunecoase.

O sa incep cu crema de ochi :)

Are un miros dulce-acrisor care imi place foarte mult si o consistenta mai grasa de care nu am fost prea incantata la inceput. Pentru a se absorbi complet in piele e necesar sa masati putin zona ochilor si s-a dovedit a fi un lucru bun pentru ca zona devine mai luminoasa si oricum peste masaj saream destul de des, deci e binevenit.
Crema o folosesc seara dupa demachiere si imi lasa pielea din jurul ochilor fina si hidratata. Asupra cearcanelor mi-ar fi greu sa ma pronunt pentru ca nu am probleme foarte mari. Insa oricum consider ca inainte de orice crema, odihna este cel mai bun leac pentru cearcane. 
Crema are in compozitie si retinol care are o actiune de reinnoire celulara, prevenind astfel aparitia ridurilor. In tot timpul in care am folosit-o pot spune ca am observat un progres semnificativ in ceea ce priveste liniile fine, care s-au mai estompat iar pielea e mai neteda. Crema de ochi este mai grasa datorita faptului ca are in compozitie si ceara de albine, care este un puternic emolient si ajuta la prevenirea deshidratarii :)
Per total m-a multumit crema de ochi si ii acord nota maxima :)

Crema de fata e destinata tenului mixt, insa eu as spune ca e potrivita pentru toate tipurile de ten, in special pentru tenul sensibil, deoarece este extrem de hidratanta, lucru care sincer m-a cam speriat la inceput si ma gandeam ca nu o sa mi se potriveasca. E o idee mai grasa decat crema de ochi si pentru a se absorbi complet in piele e nevoie de un mic masaj. Si pe aceasta am folosit-o seara dupa demachiere. 
Laptele de capra din compozitie are la baza aproximativ 30 de vitamine, minerali si aminoacizi avand calitati hidratante si hranitoare. Nivelul de hidratatre optim este sustinut si de uleiul de masline si struguri, ceara de albine si vitamine.
Tot ce pot sa va spun e ca ador crema asta si imi hidrateaza tenul atat cat e nevoie. Desi e mai grasa, nu se simte lipicioasa si grea pe ten cum am patit cu alte creme. Tenul se simte moale si catifelat. Hidratarea e vizibila si confera tenului stralucirea naturala.
Daca pe timpul zilei optez pentru o crema usoara de zi, seara imi plac cremele mai grase care ma obliga sa imi masez tenul :)). Nu as stii sa va descriu in cuvinte senzatia pe care o am cand aplic crema, dar va asigur ca e una placuta.
E o crema grasa, dar in acelasi timp usoara si foarte hranitoare.

In concluzie imi plac ambele cremele foarte mult si ma bucur ca tenul meu este rasfatat si hranit cu produse bio care contin ingrediente naturale benefice pentru ten.

Pretul cremelor variaza intre 14-16 lei in functie de distribuitor.
Pot fi comandate si online si din magazine fizice. Sunt disponibile in mai multe orase si daca sunteti interesate de produse puteti urmari pagina de facebook a celor de la Bio Medical Estetic pentru a afla de unde le puteti cumpara din orasul vostru.
Daca locuiti in orasul Deva le gasiti in aceste puncte :
*E-lite Nutritia (Str. M. Eminescu, b1. H1 , Parter)
*E-lite Nutritia (Str. I. Creanga , nr. 60 , Complex Agroalimentar, et.1)
*Dacomi Plafar ( Langa Ulpia Traian )

Voi folositi produse bio?

You May Also Like

0 Comments