Search

Review - L'oreal Paris triple active anti-shine

by - joi, martie 06, 2014

Sebumul...vesnica mea problema. Problema care m-a facut sa devin dependenta de pudra. Ia-mi rujurile, creioanele si tot ce vrei..lasa-mi pudra. Daca ieseam din casa fara pudra in geanta ma simteam ca si cum am iesit dezbracata, nu concepeam sa traiesc fara ea. Trebuia sa am cel putin cateva pudre...2 pe acasa, una in geanta, una la lucru. Peste tot pudre care sa ma ajute sa nu arat ca un glob disco. Pentru ca te chinui cu machiajul si sebumul distruge tot...pune fond de ten, contureaza, ilumineaza etc.si dupa 2 ore atinge-ti fruntea si s-a zis cu machiajul care s-a luat datorita sebumului. Era o teroare...cu care m-am obisnuit pana la urma sau mai bine zis m-am resemnat.
De ce vorbesc la trecut? Pentru ca acum pot sa respir fara pudra, pot sa ies din casa fara sa o port in geanta si nu credeam vreodata ca se va intampla asta.
In 3 ani jumatate de cand am acest blog v-am descris experienta mea cu o gramada de produse si am facut multe review-uri pozitive. Pe acesta nu stiu cum sa il numesc pentru ca e mai mult decat un review pozitiv...pentru mine e un produs minune si nu m-am gandit vreoadata ca va exista vreun produs care sa ma ajute atat de mult cu sebumul. Da, au mai fost creme care l-au diminuat...insa nu suficient.
Ca sa nu va mai tin in suspans este vorba despre crema L'oreal triple active anti-shine. Va spun sincer ca este cea mai buna crema matifianta pe care am incercat-o vreodata.

L'oreal Paris triple active anti-shine


Are un design placut si elegant si un miros subtil. Foarte rar se intampla sa imi pot da cu parerea despre efectele unei creme de fata de la prima incercare. Ei bine aici lucrurile au stat diferit...L'oreal anti-shine mi-a demonstrat abilitatile ei inca de la prima aplicare...dar am decis sa o mai testez 2 saptamani ca sa fiu ferm convinsa ca are intr-adevar aceste efecte.
E o crema pe care o folosesc doar dimineata si face treaba buna ca si primer. E singura crema din toate care le-am folosit care intra in piele in mai putin de un minut desi nu ma zgarcesc deloc cand o aplic. E suficient de hidratanta pentru tenul meu si suficient de matifianta cat sa tina sub control excesul de sebum. Inainte aplicam pudra din 2 in 2 ore sau chiar mai des, asa incat la un moment dat imi simteam tenul extrem de incarcat si abia asteptam sa ma demachiez si sa ma spal pe fata. Ei bine acum e nevoie de pudra maxim o data in decursul a 10 ore. Nu stiu ce s-a intamplat cu sebumul, nu ma intrebati ca habar nu am :)). Dar crema asta face minuni si imi pare rau ca nu am descoperit-o inainte.
V-am spus ca acesta e mai mult decat un review pozitiv...pentru mine e chiar un produs minune. Nu mi-a provocat reactii adverse, nici vorba de cosuri sau alte minunatii. Nu imi usuca deloc tenul si il hraneste atat cat e nevoie.

Daca aveti probleme cu sebumul va recomand sa o incercati. Din punctul meu de vedere e cea mai buna crema pentru ingrijirea tenului gras. In plus pretul e mai mult decat accesibil si ma bucur ca am gasit in sfarsit un produs care a incheiat razboiul dintre mine si sebum. Abia astept vara...anul asta razele de soare nu vor mai straluci atat de tare in fruntea mea disco :)).
Cele care va confruntati cu excesul de sebum cred ca cunoasteti disconfortul pe care il creaza
Crema are in compozitie 3 ingrediente active care ofera protectie anti-sebum si anti-transpiratie : praf de perlita, acid salicilic si formula dry-touch. Perlita este un ingredient usor care este de 5 ori mai absorbanta decat talcul.

Consistenta ei e una usoara, aerata asemanatoare unei lotiuni. Dupa aplicare tenul se simte fin si hidratat. Daca pana acum nu conceam sa traiesc fara pudra acum nu concep sa traiesc fara crema asta :)).

L'oreal Paris triple active anti-shine

Nu am facut o analiza a ingredientelor dar in cazul in care sunteti interesate le scriu aici : 

 aqua/water, glycerin, isohezadecane, glyceryl, stearate, isononyl isononanoate, cetearyl alcohol, dimethicone, salicylic aicd, aluminium starch actenlylsucccinate, silica, perlite, nylon-66, oleth-10, c13-14 isoparafin, peg-100 stearate, stearyl alcohol, sodium hydroxide, capryloyl salicylic acid, tetrasodium edta, laureth-7, xanthan gum, polyacrylamine, linalool, geraniol, alpha-isomethyl ionone, limonene, butylphenyl methylpropional, parfum/fragrance (fil b53028/1)


Brand : L'oreal Paris
Numele produsului : L'oreal Paris triple active anti-shine
Data expirarii : 12 luni de la deschidere
Cantitate : 50 ml
Pret : 34 lei
Poate fi cumparata de pe site-ul aoro.ro

Va tenteaza aceasta crema? Voi ce produse matifiante folositi daca aveti tenul gras?

You May Also Like

0 Comments