Search

Review - pudra Catherine Arley

by - miercuri, martie 05, 2014

Va spuneam pe facebook acum ceva timp ca sunt suparata ca cei de la Lady's nu mai prea comercializeaza produse Catherine Arley. Ce e drept au mai ramas ceva produse de la acest brand, insa produsele pe care le-am adorat nu se mai gasesc. Am iubit maxim fondul de ten despre care am scris aici si pudra bronzanta despre care am scris aici plus alte multe produse. Nu stiu de ce au disparut din oferta Lady's si nu stiu daca o sa mai apara, insa o sa le trimit un mesaj sa ii intreb. Ce e drept au aparut multe produse noi si tentante...insa imi e dor si de cele vechi :(. E urat sa nu mai gasesti un produs care iti place.
La ultima comanda de la ei mi-am luat cateva produse printre care si o pudra deoarece nu mai aveam deloc. Am ales tot firma Catherine Arley. Inainte aveau o pudra tot asa cu 2 compartimente numai ca avea alt design. Insa sunt multumita si de aceasta.
pudra Catherine Arley
Nu are un aspect iesit din comun de frumos. E roz si destul de simplu. Are si un compartiment cu un burete pe care eu il consider inutil, deoarece aplicarea pudrei cu pensula s-a dovedit a fi mai buna. Este disponibila in 3 naunte si au am optat pentru nuanta 02 Natural Beige care e putin mai deschisa decat se vede pe site si cred ca mi s-ar fi potrivit mai bine nuanta Ivory, care de obicei e culoarea cea mai deschisa, insa in cazul de fata se pare ca e medie.

Unul din compartimente are o pudra mai deschisa iar celalalt una mai inchisa. Nu le folosesc separat deoarece nuanta deschisa nu se prea potriveste cu tenul meu. Asa ca trec pensula peste amanadoua, se amesteca si rezultatul e unul potrivit. In mod surprinzator e la fel de buna si tind sa cred ca e aceasi pudra pe care am avut-o inainte doar ca au schimbat ambalajul....nu stiu sigur, insa cert e ca imi place.
Matifiaza tenul si ii confera un aspect mat.
pudra Catherine Arley
In poza se observa ca are ceva sclipici prin ea, dar va asigur ca e perfect mata. Doar ca din greseala si din graba am folosit pensula cu care aplic iluminatorul si s-au transferat si in pudra cateva particule stralucitoare :))
E o pudra buna care matifiaza tenul si arata chiar bine, nu are un aspect fainos. O asociez cu pudra de la Farmasi care mi-a placut la nebunie.

Pudra o gasiti la pretul de 10,99. Daca doriti sa o comandati trebuie mai intai sa va faceti un cont pe site (click aici). Comanda minima e 10 lei iar transportul e gratuit. Pentru comenzile mai mici de 50 lei se plateste o taxa de ambalare de 5 lei. La comenzi mai mari puteti obtine un discount de pana la 42%.

Ati folosit aceasta pudra? De asemenea sunt curioasa daca si voua va plac produsele Catherine Arley :)

You May Also Like

0 Comments