Search

Produse cumparate, primite, castigate

by - luni, martie 03, 2014

Nu am facut de mult timp o postare de acest gen si m-am gandit sa va arat produsele noi din ultima perioada despre care o sa scriu dupa ce le testez. Mai multe produse au intrat in colectia mea de produse de make-up si ingrijire dar nu are rost sa le mai mentionez si aici deoarece le-am facut deja review :).

Sa incepem :D
De la Charme d'Orient am primit o apa distilata din floare de portocal care are proprietati hidratante, racoritoare si calmante. Initial am vrut sa aleg apa de trandafiri insa mi s-a parut mai tentanta aceasta. Are o cantitate generoasa de 300 ml si am inceput sa o folosesc deja. Nu va dezvalui mai multe pentru ca voi face review cand voi avea o parere bine conturata.

Gerocossen m-a incantat cu 3 produse : crema de fata cu extract de melci, benzi depilatoare si ulei dupa depilare. Crema am studiat-o bine si mi se pare interesanta datorita extractului de melc. Va intra curand in teste. Benzi depilatoare de la Gerocossen nu am folosit pana acum si abia astept sa vad cum sunt. Uleiul dupa depilare l-am folosit o singura data, mi-a calmat pielea insa revin cu mai multe detalii curand.

In urma inscrieii la o campanie am primit de la beprecious un voucher de 150 lei pentru a-mi alege produse de pe site si am optat pentru un inel, un lantisor si un pandativ. Toate sunt din argint925, sunt finute si imi plac tare mult.

Am castigat si un premiu care consta intr-un ulei de masaj pentru bebelusi de la Biorigine pe care l-am folosit aseara si e superb. Lasa pielea moale si catifelata :)

Am intrat in posesia unei palete de blush-uri pe care o ador si pe care mi-am dorit-o extrem de mult. Are nuante superbe si imi e greu sa spun care e preferata mea. Alaturi de paleta se afla un tus carioca cu care nu sunt prea obisnuita dar ne acomodam incet incet. Ambele produse sunt de pe site-ul paletutze.ro, dar mi s-a parut ciudat faptul ca nu scrie nimic pe ambalaj...nici pe trusa nici pe tus. De fapt doar ingredientele...dar nici urma de brand, data expirarii si alte treburi. Ambele au venit ambalate in cutii negre...simple.

Am primit de la o prietena balsamul leave-in pe care eu il ador, dar ei nu ii place, am recumparat deodorantul spray de la Lady Speed Stick care imi place tare mult...protejeaza si miroase foarte frumos. De la Avon nu mi-am luat mare lucru ci doar un gel intim pentru ca celalalt e pe terminate.

Mi-am cumparat si 2 rujuri L'oreal in niste nuante superbe. Sunt calitative, rezista mult pe buze si sunt hidratante. Daca sunteti interesate de swatch-uri sa imi spuneti si o sa le dedic un articol :)

Si chiar daca nu face parte din categoria cosmetice va arat si aparatul cu ultrasunete impotriva cainilor. Iubesc animalele...dar de cainii vagabonzi imi e frica si nu stiu cum se face ca dispar unii si apar altii. Si il port mereu in geanta, desi nu functioneaza mereu. Unii caini fug de rup pamantul iar altii nu schiteaza nimic si se scandalizeaza in continuare.



Cam acestea sunt produsele pe care le-am primit/cumparat/castigat in ultima perioada. Cu mai multe detalii despre ele o sa revin curand.

Voi ce cumparaturi ati mai facut?

You May Also Like

0 Comments