Search

Review piatra de alaun

by - luni, mai 19, 2014

Despre piatra de alaun am auzit multe lucruri, iar acum dupa ce am testat-o, vreau sa va impartasesc si parerea mea despre acest produs care mi-a starnit curiozitatea.

Piatra de alaun este o sare care se gaseste sub forma de cristal translucid, alb si inodor. Este 100% naturala si provine din minele de alaun din Siria.

Beneficii si proprietati : 
* este un deodorant antibacterian, 100% natural
* mentine pielea proaspata si deodorizata toata ziua
* este hipoalergenica
* permite pielii sa respire, lasand porii liberi si reducand transpiratia fara sa o blocheze
* nu lasa urme pe haine
* nu are miros
* durata indelungata de utilizare, minim 12 luni
* calmeaza iritatiile si nu permite dezvoltarea infectiilor
* calmeaza piscaturile de insecte
* poate fi folosita si impotriva acneei, datorita proprietatilor astringente


In primul rand trebuie sa mentionez faptul ca nu am probleme mari cu transpiratia, insa nu ma pot lipsi de un deodorant. Pana acum nu am gasit un deodorant din comert care sa imi placa din toate punctele de vedere. Unele miros frumos, fac fata transpiratiei...insa lasa urme pe haine si pielea alba ceea ce e extrem de inestetic. Altele miros urat...dar fac fata transpiratiei. De aceea as prefera un deodorant fara miros. Oricum folosesc parfum si e aiurea cand se amesteca cu mirosul deodorantului.
Asadar piatra de alaun mi-a starnit curiozitatea. Are un aspect lucios, ca un diamant slefuit si se utilizeaza uda.
Fie am udat piatra si am aplicat-o prin miscari circulare fie am folosit-o imediat dupa dus pe pielea uda. A facut fata transpiratiei chiar si in cele mai aglomerate zile de la servici si a rezistat cu brio pe o perioada de 16 ore. Nu mi-a provocat disconfort si nu mi-a patat hainele absolut deloc. Nu pateaza nici hainele, nici pielea. M-am bucurat ca o pot folosi si imediat dupa epilare, deoarece deodorantele din comert imi provocau iritatii.

Din partea mea primeste nota 10. Este un produs bun, economic si ieftin care m-a convins de eficacitatea lui. Insa sunt curioasa cum va face fata in zilele toride de vara. O sa revin cu un update, de indata ce soarele isi scoate dintii mai puternic :D.
L-am provocat si pe iubitul meu sa foloseasca piatra de alaun dupa barbierit ca sa vedem daca functioneaza in cazul nesuferitelor iritatii. La prima utilizare iritatiile au fost usor diminuate, urmand ca dupa mai multe utilizari sa dispara complet.

Pretul produsului este de 15 lei si poate fi cumparat de pe site-ul eubio.ro de aici.

Voi ce deodorante folositi?
Ati incercat pana acum piatra de alaun?


You May Also Like

0 Comments