Search

Trusa profesionala de farduri cu 78 de nuante - Review+Swatch

by - luni, mai 26, 2014

Buna dragelor,

Acum ceva timp v-am prezentat site-ul produsecosmetice.ro si o trusa de farduri pe care am pus ochii...si care a ajuns in manutele mele de curand. Mi-a fost foarte greu sa ma decid asupra produselor pe care mi se le doresc avand in vedere multitudinea de produse disponibile pe site. 
Insa m-am oprit la o paleta cu 78 de nuante de farduri. Sunt foarte incantata de calitatea si aspectul paletei. Iar cum fotografiile vorbesc cel mai bine in acest sens va invit sa va delectati :).


Ambalajul este din plastic rezistent si calitativ. Dragul meu motan a reusit sa se impiedice de ea cand adulmeca fardurile de pe masa de machiaj si bineinteles s-a facut una cu parchetul. Din fericire nu a patit absolut nimic. Nu i-au zburat sertarele si nici fardurile :D. E compacta si in caz de calatorie se dovedeste a fi un prieten de nadejde :).

Asa arata cand deschidem capacul :). Ma bucur ca are si o oglinda destul de mare, foarte utila pentru retusuri.

Iar cand o desfacem arata cam asa :). Are si 8 aplicatoare buretel pe care nu le-am folosit deoarece raman fidela pensulei :).
Contine 78 de nuante de fard si 6 nuante de blush-uri. 
Ador aceste nuante si de cum le-am vazut stiam ca vor deveni preferatele mele. Nuanta de maro din dreapta jos e ideala pentru conturare iar cele 2 nuante de auriu si de-a dreptul superbe atat la ochi cat si sa mangai obrajii cu ele. Sunt nuante ideale pentru vara si merg de minune pe un ten bronzat.


Ma mandresc tare mult cu aceasta trusa si e una dintre cele mai versatile truse pe care o detin. Are atat nuante sidefate cat si nuante mate. Culorile sunt foarte frumoase si sunt adaptate fiecarui anotimp. Doar privind-o imi vin in gand foarte multe combinatii de machiaj...fie un machiaj colorat, fie un machiaj nude. Cand am ales-o de pe site m-au atras in principal nuantele de nude si auriu....nuante pe care planuiesc sa le folosesc pentru machiajul de mireasa :).

Am ales aleatoriu cateva nuante ca sa va prezint si swatch-uri. Am fost placut surprinsa de cat de pigmentate sunt fardurile. Dupa cum se observa in poze si galbenul e destul de intens, desi in majoritatea truselor e destul de pal. Fardurile au o textura fina, nu sunt prafoase si se blenduiesc foarte usor. Textura lor e asemanatoare paletelor Sleek. Nu stiu sa va spun ce rezistenta au pentru ca nu folosesc farduri fara sa aplic inainte un primer...indiferent de calitatea fardurilor primerul e absolut necesar.

Ma declar foarte incantata de aceasta trusa atat din punct de vedere al calitatii cat si in ceea ce priveste nuantele fardurilor. Mai pe scurt e o trusa de machiaj completa cu ajutorul careia puteti crea o sumedenie de machiaje de la cele mai colorate la cele mai naturale. Am incercat sa surprind in cateva fotografii un machiaj realizat cu trusa dar din pacate nici aparatul foto nici lumina nu m-au ajutat. Insa va promit ca voi posta poze cu machiajul de la nunta :).

Pretul de asemenea este foarte prietenos : costa doar 74 lei si o puteti achizitiona de aici.
Ce spuneti de noua mea jucarie? :D

You May Also Like

0 Comments