Search

Calvin Klein Escape intre romantism si libertate

by - joi, iulie 24, 2014

Nu stiu daca v-am innebunit pe voi cu pasiunea mea pentru parfumurile Calvin Klein, insa eu cert am devenit pasionata de acest brand. Am folosit doar 3 game apartinand ale acestui brand, insa vreau sa incerc cat mai multe. Intai am folosit Euphoria simplu care m-a fascinat, apoi am ramas impresionata de Euphoria Forbidden care se aseamana usor cu primul, insa difera in acelasi timp, adoptand stiluri diferite. Iar noua mea dragoste se numeste Calvin Klein Escape. Nu stiu exact ce m-a indemnat sa il aleg pe acesta, insa in mod cert m-au convins comentariile pozitive de pe aoro.ro. Se pare ca e iubit de multa lume si am zis sa il incerc :). Si ma bucur de alegerea facuta.
Dupa ce am citit si descrierea oficiala a parfumului, mi-am spus ca trebuie sa fie al meu :).

Parfumul Calvin Klein sugereaza filozofie intensa de viata intensa, in care fiecare moment e important. Elemente rare din jurul lumii sunt combinate pentru a crea un buchet proaspat, floral cu accente de lem exotic, care intrupeaza relatia aventuroasa pe care o avem toti cu viata. Pe langa iubire, succes, femeia doreste sa traiasca intens, sa impartaseasca bucurii si sa fie libera. Astfel aroma parfumului Calvin Klein Escape este special conceputa pentru femeia romantica care isi va pastra mereu independenta.


Compozitia parfumului este una fascinanta si este compusa din : 

Note de varf : mar, muschi, caise, zambila, cassis, galbenele, mandarina, pepene galben, coriandru, coacaze negre, Litchi chinensis, Ylang-Ylang, musetel.
Note inima : garoafa, cuisoare, lacramioare, piersica, trandafir, iasomie
Note baza : cedru, muschi, vanilie, lemn de santal, mosc, vetiver, chilimbar

Notele de varf sunt cele care furnizeaza prima aroma care se simte din momentul aplicarii parfumului pe piele. Aceste mirosuri se mentin intre 5-30 de minute.
Notele de mijloc/inima formeaza cea mai mare parte a amestecului, de obiceii fiind nevoie de aproximativ 10-30 de minute pentru ca acestea sa isi faca pe deplin simtita aroma pe piele.
Notele de baza sunt cele mai importante arome din compozitia parfumului, avand un rol important in fixarea aromei si pastrarea persistentei ei pentru cat mai mult timp. 

Ador acest parfum din toate punctele de vedere : de la design, la miros si la persistenta.
Nu are un ambalaj foarte sofisticat, sticluta e una simpla si eleganta. Chiar practica as putea spune daca sunteti genul de persoane care purtati parfumul in geanta. L-am luat si eu de cateva ori dupa mine si nu am avut probleme gen sa se scurga parfumul din sticla. Deci inca un plus la capitolul calitate.


Prima data cand l-am folosit nu stiam ce sa spun despre el....imi placea la nebunie dar parca in acelasi timp mi se parea ciudat si diferit fata de ce folosisem pana acum. Insa incet incet a inceput sa ma fascineze si sa ocupe un loc important in topul parfumurilor mele preferate. Il consider un parfum aparte, misterios care isi schimba aroma pe parcursul zilei si avand in vedere compozitia pot spune ca e un parfum ideal pentru anotimpul cald. Prima data l-am aplicat pe podul palmei si timp de cateva minute tot miroseam locul....imi era greu sa il descifrez. E un parfum cuceritor, floral care in acelasi timp inspira senzualitate si mister.
De asemenea am ramas placut surprinsa de persistenta aromei atat pe haine cat si pe piele. Are o rezistenta de peste 15 ore. E o placere cand ajung acasa sa ii simt inca aroma pe tricoul pe care l-am aplicat in ziua respectiva. Persistenta unui parfum difera de la om la om, uneori chiar in functie de tipul de piele.
Persoanele care au pielea uscata nu se vor bucura la fel de mult de persistenta unui parfum in comparatie cu o persoana cu pielea normala. Insa ca un mic sfat va recomand sa aplicati intai o lotiune de corp pentru a pastra aroma parfumului mai mult timp. Lotiunea de corp poate fi din aceasi gama ca si parfumul sau oricare alta care va place. Insa pentru a nu amesteca mirosurile e ideal sa folositi o lotiune usoara cu un miros mai slab.
Mai pe scurt cuprinde toate calitatile unui parfum de calitate. Cert e ca am ramas indragostita de marca Calvin Klein si imi doresc sa incerc cat mai multe din parfumurile acestui brand....desi mereu spun ca ma opresc la unul singur nu ma pot abtine. Nu pot sa am un parfum de suflet...mereu trebuie sa fie mai multe :D.

Cavin Klein Escape e  un parfum extraordinar care va ramane cu siguranta printre preferatele mele. L-am cumparat la ultima comanda de pe aoro.ro la un pret foarte accesibil : 100 ml/148 lei, 50ml/141 lei sau 30ml/ 87 lei. Eu am optat pentru varianta de 100 ml fiind cel mai avantajos. In parfumerii pretul este mult mai mare, aproape dublu, deci o comanda pe aoro se dovedeste a fi o afacere foarte buna. Poate o sa va intrebati de ce au preturi atat de mici....in primul rand trebuie sa luam in considerare faptul ca ei nu platesc chirie ca si in cazul unui magazin fizic, nu au atat de multi angajati etc....mai pe scurt cheltuielile sunt minimale deci isi pot permite sa vanda produsele la un pret mai mic.
Am cumparat de la ei pana acum aproximativ 5-7 parfumuri si toate au fost originale...nu am nimic sa le reprosez si cu siguranta mi-au castigat increderea.

Pe langa calitatea produselor sunt foarte incantata de faptul ca pe site se pot gasi o sumedenie de produse....e ca si un mall imens online. De la produse cosmetice, la produse de ingrijire, produse pentru unghii...puteti gasi orice. De fiecare data cand fac cate o comanda petrec ceva timp pe site pentru ca nu ma pot decide. Desi aproape mereu trec pe lista produsele de care am nevoie....cand intru pe site sunt fascinata si de altele.. Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ :D.

Va invit cu mare drag sa imi scrieti in comentarii parerile voastre despre parfumurile Calvin Klein daca le-ati incercat. Eventul puteti sa imi faceti si ceva recomandari de parfumuri.
Va pup cu drag :*

PS : imi cer scuze ca momentan scriu cam rar...insa timpul nu ma ajuta deloc. E si vara...sunt atatea de facut si e greu sa ma mobilizez. Dar imi revin :D

You May Also Like

0 Comments