Search

Review primer Elizabeth Arden

by - sâmbătă, iulie 12, 2014

Buna dragelor,

Imi cer scuze ca inca postez atat de rar, insa incerc sa ma adun putin. Vara sunt prea multe de facut :)).
In acest articol doresc sa va prezint un produs care mi-a devenit prieten de nadejde in ultima perioada si chiar am abuzat de el. Este vorba despre primerul pentru ochi Elizabeth Arden
Personal nu concep sa ma machiez fara sa folosesc un primer...arata oribil cand fardul se strange indiferent de cat de frumos a fost machiajul initial.
Produsul are rolul de a pastra machiajul intact si de a -i conferi intensitate.



Vine ambalat intr-un tub alb si are un gramaj de 7,5 ml. Expira la 12 luni de la deschidere. 
Se aplica pe pleoapa, se intinde uniform si apoi se lasa 30 de secunde ca sa se usuce. Dupa aceea puteti incepe sa va machiati.

Foarte multe lucruri nu sunt de spus despre acest produs ci doar faptul ca este extraordinar de bun. Am facut o fotografie mai jos care ii demonstreaza abilitatile excelente. Fotografia este facuta la lumina naturala. Confera intensitate culorilor si scoate in evidenta chiar si cele mai slab pigmentate nuante. 


Are o consistenta cremoasa si se intinde foarte usor. In plus e necesar doar putin produs pentru o utilizare. La inceput mi-a fost putin dificil sa dozez cantitatea necesara si strangeam prea mult de tub, incat iesea mult prea mult produs. Cam jumatate din cantitatea de produs din poza de mai sus e suficienta pentru ambii ochi. Si la nunta am folosit acest produs si mi-a pastrat machiajul intact pana dimineata. L-am folosit si in alte zile mai calduroase si a rezistat cu brio.

Per total sunt extrem de multumita de acest produs : isi face treaba excelent si e foarte economic.
Are un pret de 90 lei, dar il gasiti la reducere si il puteti achizitiona cu 68 lei de pe site-ul produsecosmetice.ro. Poate o sa spuneti ca e mare pretul, insa avand in vedere ca e economic va ajunge fara griji un an.

Nu retin exact daca am mai folosit produse Elizabeth Arden sau nu, insa cert e ca m-am indragostit de ele. Pe site am gasit cateva produse ademenitoare care apartin acestui brand......alaturi de multe alte produse la fel de tentante. V-am mai scris despre acest site si inca imi mentin parerea despre el : este un site complex cu o sumedenie de produse superbe.

Voua ce va face cu ochiul de pe site?
Ati folosit acest primer?

You May Also Like

0 Comments