Search

Green Smoke = alternativa pentru fumatori

by - vineri, septembrie 05, 2014

Sunt fumatoare de aproximativ 9 ani. In tot acest timp am avut perioade in care m-am luptat cu tigarile....sau cu mine, in disperarea de a le lasa. Am avut perioade in care m-am lasat si m-am apucat iar, perioade in care nu am vrut sa ma las, dar totusi am reusit etc. E un intreg cerc vicios. Nici faza cu raritul tigarilor nu a prea functionat la mine....ori fumez ori ba. Cei nefumatori probabil nu vor intelege....insa uneori tigara e o povara, alteori o placere.
Insa in acest articol o sa va prezint un produs alternativ tigarilor care ne ajuta sa fumam mai sanatos, sa rarim tigarile...sau chiar sa le lasam. Mai pe scurt este vorba despre Green Smoke, tigara electronica.
Tigarile electronice au cateva avantaje fata de tigarile traditionale :
* nu creeaza fum sau scrum
* puteti fuma si in spatii in care fumatul este interzis
* nu se imprima miros in maini, haine etc.
* economisiti si bani

De curand am intrat in posesia unui Kit Starter Green Smoke, despre care o sa va scriu in acest articol.
Am fost placut impresionata de ambalajul in care am primit kitul. Tigarile si incarcatorul vin ambalate intr-o cutie tare din carton care se inchide magnetic. 


Kitul de starter este ideal pentru incepatori si pentru a testa aromele ca sa o alegeti in cele din urma pe cea preferata.

Kitul cuprinde :
- 2 baterii reincarcabile de mare capacitate ( o tigara lunga si una scurta )
-  un incarcator USB si adaptor pentru priza
- 5 cartomizoare


Cele 5 cartomizoare sunt echivalentul a 7,5 pachete de tigari, deci vorbim de o economie favorabila buzunarului nostru. Tigara electronica se incarca atat la calculator sau la laptop sau puteti atasa dispozitivul USB la incarcatorul pentru priza. Dureaza aproximativ 2 ore pana e incarcata complet. Odata incarcata m-a tinut aproximativ 1 zi jumate - 2 pana la urmatoarea incarcare. Bineintes depinde si de cat de mult trageti din ea.

Cele 5 arome pe care le-am primit in kit sunt : de ciocolata, de vanilie, mentolat, red label full, tobacco full.
Cel cu vanilie, cu ciocolata si cel mentolat au ajuns rapid printre preferintele mele. Un cartomizor e echivalentul a 1,5 pachete de tigari, deci mie mi-a ajuns cam 2 zile jumatate. Din nou depinde cat de mult fumati. Eu nu am renuntat la tigarile tradionale insa le-am rarit semnificativ,

Aroma cartomizoarelor e intensa si delicioasa as putea spune. Se simte o diferenta intre aburul tigarii electronice si fumul tigarii clasice. Aburul de la tigara electronica se simte mai fin, insa pana m-am obisnuit cu el trebuie sa recunosc ca m-am inecat putin. Trageam prea mult si inhalam prea mult abur :)). Dar acum m-am obisnuit.
Tabacco full si red label full sunt arome mai tari si cred ca sunt recomandate pentru cei obisnuiti cu tigari mai tari. Insa la fel aroma lor e fina si diferita fata de fumul de tigara.


Green Smoke este o alternativa ieftina si mai sanatoasa daca doriti sa va lasati de tigari. Spun mai sanatoasa pentru ca nu are in compozitie substante daunatoare precum tigara clasica. 
Eu nu m-am lasat de fumat pentru ca momentan nu vreau asta, insa am redus tigarile si poate treptat o sa renunt la ele. O port mereu cu mine in geanta si s-a dovedit a fi folositoare si utila.
Presimt ca o sa ii raman fidela :).


Voi sunteti fumatoare? Ati luat in calcul sa va lasati de tigari cu ajutorul unei tigari electronice?

You May Also Like

0 Comments