Search

Review Instyler - placa de par/perie rotativa

by - luni, septembrie 08, 2014

Detin acest produs de aproape 4-5 luni si abia acum apuc sa va vorbesc despre el. Pregatirea nuntii, nunta, vara si lipsa timpului liber mi-au cam dat programul de blogger peste cap. Insa imi revin incet, incet...mi-am facut o lista cu review-urile ce trebuie postate, am facut poze si m-am pus pe treaba :).
Acum sa trecem la subiect si sa va vorbesc despre peria rotativa Instyler pe care probabil ati vazut-o si la TV.

Descrierea oficiala : 
Placa de par rotativa Instyler este un instrument cu design nou pentru intinderea parului, deosebit de orice produs de hair styling pe care l-ai folosit.
Cand folositi placa de par InStyler, parul va fi separat de perii laterali, inainte de rotatia cilindrului cald, care va aluneca apoi pe parul dvs. InStyler aluneca lin si indreapta fiecare fir.
Placa de par degaja o caldura semnificativ mai mica decat alte placi de par si ofera o diferenta sesizabila. InStyler degaja o caldura moderata in acelasi timp cu miscarea de rotatie a clindrului, aranjand fiecare fir de par si oferindu-va rezultate incredibile fara a fi nevoie de caldura puternica.
Placa de par InStyler indreapta, onduleaza, coafeaza, da amploare si volum parului iar in acelasi timp nu deterioreaza parul ca o placa obisnuita.



InStyler are 3 trepte de caldura iar eu o folosesc pe cea mai inalta. Dureaza aproximativ 1-2 minute pana se incalzeste si intr-adevar nivelul de caldura este mai scazut fata de o placa de par obisnuita. Asta poate insemna un lucru bun...sau nu....depinde cum privim lucrurile si ce asteptari avem. Eu spre exemplu am un par des iar firul de par e destul de gros. Prin urmare trebuie sa insist putin cu produsul ca parul sa se intinda/onduleze. In cazul unei persoane cu parul subtire e chiar ideala.
E un produs multifunctional cu ajutorul caruia va puteti intinde parul, il puteti ondula, puteti rasuci varfurile etc. Totul sta in imaginatia fiecaruia :D. Consider ca e un produs bun iar pretul de 100 lei e chiar prietenos.


Am facut si un mic experiment pe o suvita de par ca sa vedeti cum actioneaza in cazul meu. In prima poza e parul meu natural, in cea de-a doua am intins suvita iar in cea de-a treia am ondulat-o. Datorita periei, atunci cand intinde parul logic il si piaptana putin ceea ce in cazul meu inseamna ca il si umfla in acelasi timp. De aceea dupa ce imi intind parul am nevoie mereu de un ulei de par care sa il netezeasca putin. In poza a treia am ondulat suvita de par, ceea ce dureaza putin mai mult decat intinsul parului. Cu ajutorul produsului puteti crea bucle mari. Nu e foarte irelevanta poza si cred ca tot ce vedeti e o suvita rasucita, insa ondulat tot parul arata superb. Se creaza bucle mari, lejere cu un aspect natural

Ce ma cam enerveaza la acest produs e zgomotul pe care il face atunci cand il folosesc. Cand se invarte cilindrul face un zornait destul de puternic....si enervant :))).


Personal consider ca Instyler e un produs bun si isi merita banii :). La inceput mi s-a parut ciudat, pentru ca e diferit fata de un ondulator sau de o placa, insa pe parcurs m-am obisnuit :)
Va las si in compania a doua filmulete care va arata exact cum se foloseste acest produs :



Ati folosit Instyler?

You May Also Like

0 Comments