Search

Ma inscriu la SuperBlog !!!!

by - vineri, septembrie 12, 2014

Niciodata nu m-am considerat o scriitoare desavarsita, nu sunt cea mai buna la inventat povesti....insa stiu ca imi plac provocarile. Iar SuperBlog, inseamna o adevarata provocare pentru mine. Va spun sincer ca mereu m-au atras astfel de competitii insa niciodata nu am avut curajul sa ma inscriu. Insa de data asta imi asum riscurile si vreau sa dau tot ce am mai bun.

Prin urmare...da, ma inscriu la SuperBlog. Nu am facut-o pana acum pentru ca mai citeam blogurile concurente si mi se pareau extrem de bune. Ma gandeam ca e imposibil sa concurez cu asa ceva. Insa acum nu mai privesc lucrurile asa. Consider ca aceasta competitie reprezinta in primul rand o evolutie. Pentru ca ne indeamna sa dam tot ce e mai bun din noi, sa evoluam de la articol la articol, de la competitie la competitie. Si eu vreau sa evoluez...sa fiu mai buna :).

Nu am sa ma supar daca nu o sa castig nimic....nu ma inscriu neaparat pentru asta, insa vreau sa ma implic din ce in ce mai mult in acest blog iar aceasta competitie ar putea fi un start, o adevarata provocare pentru mine pe care am gand sa o accept in cele din urma.

Asadar, dragi prieteni virtuali sper din tot sufletul sa ma sustineti si sa imi tineti pumnii. De asemenea le urez mult succes colegilor de breasla care se vor inscrie la competitie :)



Sa-mi tineti pumnii :*

You May Also Like

0 Comments