Search

Importanta asigurarilor private de sanatate

by - sâmbătă, octombrie 25, 2014

Pentru mine si familia mea sanatatea e pe primul plan. Nu conteaza nimic daca nu esti sanatos. Dar niciodata nu am crezut ca as avea nevoie de o asigurare de sanatate. Sunt angajata deci beneficiez de anumite facilitati de sanatate din partea statului. Sau cel putin asa credeam. Pe langa faptul ca sunt angajata, sunt si coordonator la o fima de cosmetice si 20% din castiguri merg catre sanatate. Cu toate astea un lucru e cert : daca te-ai imbolnavit, statul nu te ajuta cu nimic. Eu nu am beneficiat de vreo reteta compensata, la fiecare control la medicul de familie trebuie sa platesc daca nu am programare, fiecare adeverinta costa. Atunci unde se duc toti banii pe care ii platim statului pentru a ne asigura sanatatea? Probabil la vreun nene in costum pe care il vedem la tv cum se lauda cu toate vilele pompoase pe care le detine.

Cu toate astea in inconstientul meu, nu am crezut niciodata ca as avea nevoie de o asigurare de sanatate privata. Pana cand i-am simtit lipsa. Acum un an am avut un mic accident la locul de munca, care mi-a scos ceva banuti din buzunar. Mai pe scurt am alunecat pe gresie dupa ce am spalat-o, eram cu o scrumiera in mana si cand am cazut degetul mic a aterizat fix intr-o bucata de scrumiera care s-a spart. Taietura a fost destul de serioasa, pentru ca m-am taiat pana la os. Initial trebuia sa merg sa ma coase, dar mi-a fost frica, asadar s-a infectat. Am mers la doctorul de familie pentru o reteta si pentru pansat. Insa degetul mi-a provocat multe complicatii si am dat o gramada de bani pe pastile si ungunente. Atunci m-am intrebat ce face statul cu banii pe care ii platesc eu pentru asigurare? Daca nu am beneficiat de nimic atunci cand am avut un accident aparent banal, oare ce s-ar intampla daca Doamne fereste m-as imbolnavi grav iar tratamentul ar fi foarte costisitor? Statul cu siguranta nu va contribui cu nimic iar banii pe care ii platim noi sunt degeaba.

De aceea am inceput sa ma interesez mai mult despre asigurarile de sanatate si asa am descoperit asigurarea medicala MediHelp International. M-am interesat despre aceste asigurari de sanatate si am aflat cateva lucruri bune. MediHelp International este cel mai important furnizor de asigurari private de sanatate si este prezent in lume inca din 1999.

Iata cateva dintre beneficiile acestor asigurari de sanatate :
- acoperire internationala
- acoperire pentru spitalizare si alte costuri speciale
- acoperirea tratamentului pentru cancer
- servicii de transplant
- acces la orice clinica din lume
- toate serviciile de urgenta 24/7

Cel mai mare beneficiu din punctul meu de vedere e faptul ca puteti beneficia de aceasta asigurare de sanatate si in cazul in care plecati in alta tara. Indiferent de problemele de sanatate pe care le suferiti, beneficiati de tratament medical, fie ca sunteti in strainatate fie ca sunteti in Romania. Sunt persoane care lucreaza peste hotare iar aceasta asigurare este ideala. Pentru ca daca nu ai nici o asigurare, in strainatate nu beneficiezi de absolut nimic, iar costurile sunt mult mai mari decat la noi.

Daca sunteti interesati de o astfel de asigurare e bine sa stiti faptul ca daca doriti puteti primi o oferta personalizata pentru un plan de asigurare de sanatate. Puteti opta ca asigurarea de medicala sa aiba acoperire locala, europeana sau internationala. Exista oferte atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice.

Consider ca o asigurare privata este esentiala pentru orice familie, in cazul in care statul nu ne ofera nimic. Noi suntem responsabili sa ne protejam sanatatea si trebuie sa o facem cat mai bine cu putinta. Pentru mine o astfel de asigurare ar fi extrem de importanta. Nu mi-as mai face griji in privinta sanatatii mele si a familiei mele, pentru ca indiferent de problema si diagnostic as beneficia de o asigurare prin intermediul caruia problemele s-ar rezolva mai usor. Pentru ca nu avem mereu bani, pentru ca boala nu vine cand iti permiti sa o vindeci.

In plus din ce in ce mai multe tratamente se fac la clinici din strainatate. Iar un astfel de tratament costa destul de mult si nu toata lumea si-l permite. De aceea mi se pare foarte important faptul ca prin intermediul acestor asigurari private de sanatate sa avem acces la clinicile din strainatate si sa beneficiem de asistenta unor specialisti.

Dupa cum puteti observa beneficiile unei asigurari private de sanatate sunt extrem de multe si foarte importante. Sunt beneficii pe care statul nu o sa ni le ofere niciodata. Insa daca statul ne intoarce spatele, e timpul ca noi sa ne preocupam de sanatatea noastra si a familiei noastre.

Pentru mine si familia mea consider ca cea mai buna asigurare medicala este MediHelp Superior Plan. Beneficiem de 100% acoperire pentru servicii de  ambulanta, 100% acoperire pentru tratamentul cancerului si 100% acoperire pentru spitalizare, inclusiv cheltuieli cu operatiile. In plus va puteti alege tara in care doriti sa urmati tratamentul si aveti la dispozitie un centru de urgenta si asistenta disponibil 24/7.

Sunt foarte curioasa de parerea vostra legata de asigurarile medicale si astept cu mare interes comentariile voastre.
Care considerati ca e cel mai bun plan de asigurare care se potriveste familiei voastre?

* Articol scris pentru SuperBlog 2014

You May Also Like

0 Comments