Search

Review - tratament pentru par Salon Hits 11 Beneficii

by - miercuri, aprilie 01, 2015

Printre ultimele articole, v-am vorbit despre gama de produse 11 Beneficii si v-am prezentat samponul si masca de par din gama. Daca ati ratat articolele, le puteti citi aici si aici. Deja stiti cat de mult imi plac cele 2 produse, insa am lasat ce e mai bun la final :). Dintre toate cele 3 produse cel mai incantata ma declar de spray-ul pentru par din aceasta gama. E foarte bun si eu sunt de-a dreptul disperata dupa astfel de produse leave-in. Cand gasesc unul bun, tin cu dintii de el si cu siguranta e un produs care v-a ramane in rutina mea de ingrijire in permanenta. Produsele 11 Beneficii sunt foarte populare in SUA si momentan site-ul Triodeluxe.ro sunt singurii care comercializeaza aceste produse, asadar ma bazez pe ei ca nu vor scoate niciodata produsul din vanzare :)). Zic asta pentru ca mi s-a mai intamplat sa imi placa foarte mult un produs si apoi sa fie scos de pe piata. Cele mai urate momente sunt astea...



Dupa cum am mai spus ambalajele produselor 11 Beneficii m-au cucerit de-a binelea. Arata foarte bine si sunt realizate din plastic tare, calitativ. 
Toate au acelasi miros placut de care m-am indragostit, insa spray-ul este cel a carui aroma se mentine cel mai mult in par, pentru ca nu se clateste. Mirosul persista pana la urmatoarea spalare. 

In primul rand trebuie sa mentionez faptul ca e un produs extrem de spornic. Il folosesc de aproape 2 luni si abia am consumat un sfert...daca nu mai putin. Asta in cazul in care il folosesc zilnic. Samponul si masca din aceeasi gama sunt foarte bune, insa din punctul meu de vedere, spray-ul e punctul forte, e cel care contureaza beneficiile pe care le ofera aceasta gama. 

Dupa ce parul e spalat, spray-ul se aplica pe parul umed si se intinde uniform. Eu fie imi trec degetele prin par fie folosesc peria Tangle Teezer pentru a ma asigura ca fiecare firicel de par beneficiaza de hidratare :).

Spray-ul are o consistenta lichida, insa odata pulverizat se transforma intr-un fel de crema. Insa daca il agitati se simte lichid. Nu ma pricep prea bine sa explic, asa ca am facut si o poza ca sa va dati seama despre ce vorbesc ;)


Cea mai mare diferenta am putut sa o observ in cazul varfurilor care inainte tindeau sa se usuce iar acum se simt si se vad hidratate si moi. Pe langa asta are protectie termica pentru a evita agresiunea placii de par si a ondulatorului. Are filtre UVB si UVA pentru a proteja culoarea.

Dupa cum am spus si mai sus exceleaza la capitolul hidratare, lasand parul moale, catifelat si stralucitor. In plus confera volum parului si il face mai aranjat. Nu e volumul gen " par umflat" cum mi se intampla mie. Transforma parul umflat intr-un volum placut. Parul pare mai dens iar parca fiecare fir de par sta la locul lui, fara tendinta de umflare sau electrizare.

Cand l-am folosit prima data si am vazut ca devine cremos cand e pulverizat pe par, m-am speriat putin si speram sa nu imi incarce parul sau mai rau...sa il imbacseasca. Insa acest lucru nu s-a intamplat si dupa uscare, m-am bucurat de un par frumos si matasos. Insa totusi produsul nu trebuie aplicat in exces ci doar cat e nevoie.
Cantitatea de produs se dozeaza in functie de tipul de par si de lungimea lui :


Tratamentul Salon Hits 11 Beneficii este unul foarte bun, imi place la nebunie dupa cum probabil v-ati dat seama si daca si pe voi va preocupa ingrijirea parului si va doriti o podoaba capilara frumoasa si ingrijita va recomand cu mare drag sa il incercati.

Are un gramaj de 150 de ml, costa 64 lei si poate fi achizitionat de aici :)

Ati incercat vreunul dintre produse Salon Hits 11 Beneficii?
Daca nu, care v-ar tenta?
Va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

0 Comments