Search

O tinuta, o plimbare, o geanta si o sedinta foto !!

by - sâmbătă, iunie 20, 2015

In 14 iunie am implinit un an de casatorie...un an frumos si sper ca si anii care urmeaza sa fie la fel de buni, sau macar jumatate. Ne-am dorit foarte mult sa celebram aniversarea casatoriei, dar in pacate in 14 iunie am fost amandoi la servici si nu s-a putut. Dar am decis ca in ziua urmatoare sa ne dedicam o zi, asa ca de dimineata am plecat in Alba Iulia, unde am vizitat cetatea Alba, am mancat la un restaurant superb si apoi spre seara am mers la un film. A fost o zi frumoasa si relaxanta.

Ziua am inceput-o perfect pentru ca exact in aceea dimineata am primit un colet de la Adona, cu geanta Cara Beige. E o geanta absolut superba si mai multe detalii despre constructia si utilitatea ei o sa va scriu curand intr-un alt articol.


Mi-am dorit foarte mult o geanta nude, iar Cara Beige cred ca a fost alegerea perfecta. 
Iar daca tot am planificat o iesire, bineinteles ca noua geanta urma sa ma insoteasca. Si am vrut sa v-o prezint intr-o maniera pe care nu am abordat-o pana acum acum si am decis sa fac o mica sedinta foto purtand-o.


Pozele nu sunt prea reusite, insa am facut tot ce am putut :)). Ingredientele principale ale acestei sedinte foto au fost un model timid in fata aparatului foto si un fotograf stangaci. Nu prea stiu cum sa stau la poze, iar sotul meu nu prea stie sa le faca. Asa ca sedinta asta a fost ceva de genul : Am facut o poza - hai sa vedem cum a iesit. Deci dupa fiecare poza ne uitam la aparat, nu imi convenea, mai faceam una si inca una si tot asa :)). Ne-am distrat de stangacia noastra, insa pana la urma a iesit cat de cat bine :).


Am ales sa port o rochita HLN, deoarece e confectionata dintr-un material fin, cade usor pe corp si e foarte comoda pentru ca e mai larguta.


Sandalele in acest model se poarta de ceva timp, insa nu m-au prea tentat iar acum imi plac la nebunie si mi-am cumparat si eu o pereche. Si trebuie sa va spun ca sunt foarte usoare si comode.


Atractia principala a acestei sedinte foto a fost bineinteles geanta Cara Beige. Inainte de fiecare poza am mentionat "Vezi sa prinzi si geanta in poza" pentru ca sotul meu uneori face poze fara sa imi prinda picioarele, alteori poze fara cap :)). Deci trebuia sa ma asigur ca "prinde geanta" :))


M-am pozat peste tot ca sa va arat atat frumusetea gentii cat si frumusetea locului. Daca vreodata ajungeti in Alba Iulia, e pacat sa nu vizitati cetatea. E un loc linistit si chiar aveti ce vedea. 



Din tinuta nu putea sa lipseasca ceasul cu Hello Kitty pe care il ador si ma bucur ca in sfarsit a venit vara ca sa il pot purta in voie :).


Geanta Cara Beige pe langa faptul ca e foarte frumoasa, e si foarte calitativa fiind lucrata foarte bine. E suficient de mare, incat sa caram dupa noi tot ce avem nevoie. Am profitat de acest lucru si am luat dupa mine tot ce mi-a trebuit...sau credeam ca mi-ar trebui. Asta a facut ca geanta sa fie destul de grea. Geanta are si o bareta lunga pe care din pacate am uitat-o acasa, insa mi-ar fi fost utila pentru ca as fi purtat geanta si pe umar si as fi scapat de durerea mainii din cauza greutatii gentii. Asa imi trebuie daca am luat cu mine jumatate de casa :)).







Si cam aceasta a fost postarea si un fragment din plimbarea noastra. A fost o zi frumoasa in care ne-am bucurat de soare, de istorie, de o masa buna si un film extraordinar. 

Sper ca v-a placut tinuta si geanta si va astept cu mare drag parerile in comentarii :).
Dupa cum am spus o sa mai urmeze un articol in care o sa va prezint geanta Cara Beige mai in detaliu.


You May Also Like

1 Comments

  1. Dia, felicitări pentru modul în care pui în valoare o geanta de dama. Mi-ar place să colaborăm la un moment dat :)

    RăspundețiȘtergere