Search

Kitul de vacanta Bioderma/Review Photoderm Spray SPF 30

by - miercuri, iulie 29, 2015

Buna dragilor,

Astazi va intampin cu un nou articol despre produsele Bioderma, asadar o sa va prezint kitul de vacanta propus si un nou produs lansat.

Trebuie sa recunosc ca Bioderma a ales pentru kitul de vacanta 5 produse foarte bune, care nu trebuie sa lipseasca din bagajul de vacanta.


Pachetul cu dischete demachiante, pe cat e de simpatic, pe atat e de util. Cand am fost in Turcia am avut un astfel de pachet cu dischete demachiante tot de la Bioderma si mi-au placut la nebunie. Dischetele sunt confectionate din bumbac si sunt foarte moi. Cantitatea e suficienta pentru concediu.

Spray-ul Photoderm dupa plaja a devenit rapid unul din preferatele mele si v-am scris despre el aici. Un tub de spray deja l-am terminat si ma bucur ca am unul nou :).

Despre lotiunea micelara mai trebuie sa spun ceva sau deja stiti cat de mult o ador? Da...cred ca deja stiti :). Varianta travel size, pe langa faptul ca e foarte utila, imi place tare mult si ambalajul. E simpatic borcanelul asa mic.

Gelul de dus Atoderm imi place tare mult pentru ca e bland cu pielea si o curata foarte bine. E un produs foarte bine formulat, astfel incat poate fi folosit si pentru fata fara nici o problema. 

Iar ultimul produs din acest kit de vacanta e un produs nou lansat : Photoderm Spray SPF 30 


Bioderma Photoderm Spray este un spray fotoprotector parfumat pentru fata si corp ce asigura o fotoprotectie externa inalta, gratie asocierii de filtre solare, completata de protectia celulara biologica brevetat Cellular Bioprotection® . Acest brevet unic stimuleaza mecanismele naturale de autoaparare ale pielii impotriva stresului oxidativ si a socului termic, limitand astfel riscul degradarii ADN-ului celular si dezvoltarea cancerului de piele. 

Spray-ul Photoderm SPF 30 ofera o aplicare usoara chiar si in zonele mai greu accesibile, iar fomula sa parfumata asigura o utilizare placuta. Textura ultra-lejera acopera uniform suprafata pielii si nu lasa urme albe, este rezistenta la apa si transpiratie, fotostabila si non comodogenica.


Ma bucur de fiecare data cand Bioderma lanseaza un produs nou, pentru ca stiu ca mereu e ceva extraordinar, cum e si in cazul de fata.

Protectia solara e extrem de importanta, insa trebuie sa aplicati zilnic un produs cu SPF atat pe fata, cat si pe corp...nu doar la plaja. Soarele va face rau chiar daca nu sunteti la plaja ci doar mergeti pana la piata :D.

Bioderma Photoderm Spray e un produs ideal atat pentru plaja cat si pentru utilizarea zilnica. Imi place foarte mult ambalajul tip spray pentru ca e mult mai eficient, mai practic si mai usor de utilizat. Pulverizez produsul pe corp si apoi masez pana este absorbit complet in piele. In cazul produselor ambalate in flacoane, dozarea se face mai greu si exista riscul ca produsul sa fie risipit. 

Produsul se absoarbe repede in piele, va puteti imbraca imediat dupa ce l-ati aplicat si nu lasa deloc pielea alba sau lipicioasa. Desi nu e un produs care sa promita si hidratare, dupa aplicare ofera o stralucire frumoasa pielii, o lasa catifelata si o parfumeaza discret.

Este un produs ideal atat pentru plaja cat si pentru utilizarea zilnica. L-am folosit si pe fata si nu am avut nici o problema, nu mi-a provocat cosuri sau vreo iritatie. 

Daca inca sunteti in cautarea produsului perfect pentru protectie solara, va recomand sa incercati Bioderma Photoderm Spray SPF 30. Merita sa ii dati o sansa pentru ca e un produs bun iar din punctul meu de vedere, are toate calitatile pe care le caut la un produs de acest gen.

Produsul are un gramaj de 200 ml si il gasiti la pretul de 69 lei. Poate fi cumparat din farmacii sau din magazinele online de pe internet.

Ati incercat acest produs?
Va astept cu drag parerile :*

You May Also Like

0 Comments