Search

Online Bijoux - top 3 perechi de cercei preferati

by - sâmbătă, iulie 18, 2015

De cand ma stiu am adorat bijuteriile si am considerat ca orice tinuta e pusa mai bine in valoare, daca e accesorizata bine. Ador orice tip de bijuterie, insa mereu am avut o slabiciune pentru cercei. Intr-un articol anterior v-am facut o scurta prezentare a magazinului Online Bijoux si v-am prezentat cateva modele de bijuterii care imi plac.

Desi toate bijuteriile de pe site sunt frumoase, astazi vreau sa vorbim despre cercei si sa va arat preferintele mele.


Chiar daca produsele sunt prezentate in ordine aleatorie, trebuie sa mentionez ca cerceii de mai sus sunt preferatii mei. Cerceii sunt realizati din argint 925 iar piatra albastra este zirconia.
Sunt un model foarte frumos, sunt finuti si eleganti. I-as vedea asortati la o rochie frumoasa de seara. Si cred ca s-ar potrivi cuiva care are ochii albastri...insa nu m-as supara sa ii port si eu, desi am ochi caprui :D.


Cerceii lungi m-au fascinat mereu si am o sumedenie de modele de acest gen. Insa nu am putut sa nu ma opresc sa admir si cerceii din fotografia de mai sus. Au o lungime de 12 cm si desi sunt destul de lungi, ii consider foarte feminini si eleganti. Acest model de cercei evidentiaza fata si daca i-as purta as alege sa imi prind parul intr-un coc elegant.


Cerceii cu trandafiri imi plac foarte mult si acum ceva timp mi-am comandat si eu cateva perechi de la o fata care ii realiza din fimo. In poze arata foarte bine, dar in realitate sunt si mai dragalasi. Chiar am o slabiciune pentru acest model de cercei si mi-ar placea la nebunie sa am o colectie in toate culorile posibile. Sunt genul de cercei care pot fi purtati oricand, la aproape orice tinuta si sunt foarte feminini.

Cerceii fac parte din oferta de produse de pe siteul onlinebijoux.ro, iar pe site sunt o sumedenie de modele pentru fiecare gust si buzunar. 
Sunt foarte curioasa care sunt alegerile voastre in ceea ce priveste cerceii si va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

0 Comments