Search

Produse terminate #05

by - sâmbătă, august 29, 2015


A trecut ceva timp de cand am scris ultimul articol despre produsele terminate. As fi putut sa scriu mai repede caci punga cu flacoane goale zacea ticsita pe balcon...dar cu greu m-am mobilizat.
Nu o mai lungesc cu introducerea pentru ca oricum nu e o postare scurta :D. Asadar va invit sa cititi despre produsele care le-am terminat si o scurta parere despre ele :).
Unele produse din aceasta postare au avut parte de un review pe blog. Asadar am pus link catre review pe numele produselor, daca sunteti interesate de mai multe detalii :)


Sampon Garnier Fructis Goodbye Damage - In primul rand trebuie sa mentionez ca are un miros foarte frumos care persista in par. E un sampon bun, curata parul bine, insa nu am simtit ca mi-a hidratat parul mai mult decat un sampon normal. Eu am parul natural cu fir gros, deci hidratarea e pe primul loc.
* Sampon - L'oreal Elseve Total Repair - Acesta e mult mai hidratant despre samponul Garnier si l-am recumparat de cateva ori. Cand simt ca parul meu are nevoie de un plus de hidratare ma intorc mereu la el. Daca il folosesc doar pe el, am senzatia ca nu mai are efect asupra parului, de aceea mai fac mici pauze :D. Insa cu siguranta il voi mai recumpara.
* Balsam leave-in Avon - E un balsam bun si desi nu exceleaza la capitolul hidratare, mi-a placut ca netezeste parul si il face mai usor de aranjat. Consistenta lui m-a cam deranjat pentru ca e extrem de lichida, insa m-am obisnuit.


* Anti-perspirant Lady Speed Stick - pe acesta l-ati mai vazut la mine, semn ca imi place tare mult. Are un miros foarte frumos si protejeaza intreaga zi,
* Deo-spray Balea - E un produs excelent de tinut in geanta, motiv pentru care l-am si cumparat in varianta mica. Are un miros foarte placut, feminin si imi place ca nu lasa pielea deloc umeda cand il folosesc, ci oarecum pudrata. L-am recumparat deja si cred ca o sa il mai recumpar
* Anti-perspirant Rexona - Produsele de acest gen de la Rexona mi-au placut mereu, sunt calitative si nici acesta de fata nu se lasa mai prejos. Un deodorant daca protejeaza atunci e perfect pentru mine. Si exact asta face si cel de la Rexona.


Abia cand am facut pozele pentru acest articol, am realizat ca am de pozat doar 3 geluri de dus (dintre care unul e spuma de baie:) . Si m-am dus in baie si mi-am dat seama ca toate gelurile de dus sunt desfacute si cum le folosesc mereu prin rotatitie, nu le termin asa rapid :)).

* Gel de dus Atoderm Bioderma - E foarte bland cu pielea, curata excelent si e foarte potrivit pentru pielea sensibila. E formulat foarte bine, astfel incat poate fi folosit si pe fata.
* Spuma de baie Aile - Cred ca din Kaufland am cumparat acest produs si nu cred ca a costat mai mult de 3-4 lei. Are un miros divin de pin...cand il foloseam in baie la mine mirosea a padure :)). Un miros placut si relaxant totusi. Insa pentru a face o spuma generoasa, e nevoie de cam mult produs. Dar la banii astia merita.
* Gel de dus Cien - Si acesta mi-a placut, are un miros placut si mi-a deschis apetitul catre alte geluri de dus de la Cien, caci nu am incercat prea multe.
* Spuma de ras Balea - Are un miros superb...miroase a bomboane :D. Spuma care o face e foarte fina, mi-a placut mult. Cand o sa mai ajung in DM o sa o recumpar cu siguranta.


* Apa Micelara Blanchette - Am fost curioasa sa vad cum e, iar pretul mic de doar 6 lei m-a facut sa pun produsul in cos. Insa nu m-a incantat foarte tare.. Nu curata tenul prea bine iar in zona ochilor nu o pot folosi pentru ca ustura. Mi-am satisfacut curiozitatea, dar nu voi recumpara acest produs.
* Apa micelara Bioderma Hydrabio H2O  - Toate apele micelare de la Bioderma mi-au placut si nici aceasta nu se lasa mai prejos. Curata in profunzime si e foarte blanda cu tenul.
* Apa de Melisa - O apa florala foarte buna, am folosit-o cu mare drag pe post de toner si in prepararea mastilor cu argila. 
* Crema de noapte Herbalife Skin - Foarte bune produsele Herbalife, mi-au placut mult. Nici aceasta crema nu se lasa mai prejos. Are o textura fina si e foarte hidratanta. 
* Gel de curatare Herbalife Skin - Curata tenul foarte bine si e bland cu pielea. Mi-a placut mult acest gel de curatare.



Crema de noapte Eucerin Volume Filler - E o crema foarte hidrantanta cu care m-am inteles bine pe timp de iarna si in sezonul de primavara, dar vara mi se parea cam densa pentru tenul meu gras si nu am aplicat-o in fiecare seara ci cand simteam ca tenul e mai deshidratat. Mai am inca una pe care nu am desfacut-o inca, o sa o folosesc cand mai da frigul :D
* Gel de curatare Garnier Fruit Energy - E un gel de curatare foarte bun, nu usuca tenul si il curata in profunzime. Ajuta si la uscarea cosurilor si cu siguranta il voi mai recumpara.
* Gomaj Enzimatic Charm D'Orient  - Au inceput sa imi placa exfoliantele enzimatice, iar acesta se numara printre preferatele mele. Lasa tenul foarte fin si luminos.
* Masca de fata Ryor - Va spun sincer ca e una dintre cele mai bune masti pe care le-am folosit vreodata. La un moment dat o sa ma reintorc la ea :).


Spray dupa plaja Bioderma - Un produs racoros si hidrantant, ceea ce il face potrivit pentru un spray dupa plaja. Cand am fost in vacanta in Turcia s-a intamplat sa ma cam prajesc la soare fie ca vroiam, fie ca nu, pentru ca temperaturile sunt mari iar soarele foarte puternic. Noroc ca am avut spray-ul cu mine, care m-a scapat de disconfortul creat de soare.
* Spray de plaja Avon SPF 15 - Mi-a placut si acest produs, l-am folosit cand soarele nu era asa puternic. Se absoare rapid in piele si are un miros foarte placut.
* Bioderma Photoderm Mineral Spray SPF 50+ - Am laudat de multe ori acest produs, semn ca imi place tare mult. Toate produse Bioderma pentru protectie solara sunt extrem de bune.


Va asteptati sa vedeti altceva decat mastile de par de la Kallos ? :)) Stiti deja cat de mult imi plac :P.

* Masca de par Kallos cu alege - O masca de par foarte buna si hidratanta. Nu ia din volumul natural al parului, insa il face moale si usor de aranjat.
* Masca de par Kallos cu placenta - E prima masca de la Kallos pe care am folosit-o cred ca prin liceu..sau inainte, nu mai retin exact. Imi place foarte mult aceasta cu placenta si din cand in cand ma mai intorc la ea :)


* Ser pentru decolteu de la Balea - Nu stiu zau de ce am cumparat acest produs..oricum aplic crema de corp sau de fata si pe decolteu, deci nu stiu de ce am avut nevoie de un alt produs. Cu toate astea am dat banii pe el degeaba si arunc flaconul plin, l-am folosit o singura data. Are o textura foarte fina si lejera care se absorbe rapid in piele, insa excesul de alcohol pe care il contine, m-a facut sa nu mai folosesc produsul si sa il arunc. Nu stiu de ce nu am cascat bine ochii cand l-am cumparat.
* Sampon uscat Balea - Mi-a placut, dar nu m-a dat pe spate. In primul rand pentru ca atunci cand il aplicam daca nu stateam langa o fereasta deschisa ma sufocam cu produsul si in al doilea rand pentru ca nu isi pastreaza efectul si in 3-4 ore sebumul reapare. Sau o fi de la parul meu? Habar n-am pentru ca nu am incercat alte sampoane uscate ca sa fac comparatia. O sa cumpar un alt produs de acest gen de la acest brand sa vad cum se comporta.
* Crema de maini Nivea - O crema cu miros specific Nivea si foarte hidratanta. Mi-a placut mult, motiv pentru care o voi mai recumpara pe viitor. 

Si cam astea sunt produsele terminate ! O postare kilometrica, stiu...dar cred ca deja v-ati obisnuit cu asta :)).

Va astept cu drag sa imi spuneti in comentarii ce produse ati mai terminat si daca ati folosit vreunul sau mai multe din produsele de mai sus :)

You May Also Like

0 Comments