Search

Suplimente Sedivitax pentru un somn linistit

by - joi, august 20, 2015

Somnul este foarte important atat pentru sanatate cat si pentru mentinerea unei stari de spirit bune. Nu stiu cum e la voi, insa in cazul meu orele de somn au devenit din ce in ce mai putine. Si daca tot dorm putin, am considerat ca un somn odihnitor e ceea ce imi trebuie. Si datorita suplimentelor Sedivitax, am gasit ceea ce am cautat.



Mai jos gasiti cateva informatii despre produse : 

Aboca, nr.1 pe piata suplimentelor alimentare din Italia, nu este o companie oarecare, ci este un proiect de viata. Viziunea Aboca este sanatatea omului in echilibru cu cea a naturii si de aceea produsele sunt obtinute din materie prima de calitate provenita din culturi ecologice. Natura, inovatie, optimism si cercetarea calitatii sunt atributele care definesc Aboca.

Linia Seditivax nu face exceptie si impartaseste aceleasi valori. Prin eficacitatea demonstrata de studii clinice, Sedivitax amelioreaza considerabil simptomele cauzate de stres si favorizeaza un somn linistit si odihnitor. Datorita ingredientelor naturale precum Floarea-pasiunii, Valeriana, Mac californian si Roinita, produsele dau o actiune dubla atat asupra calitatii somnului nocturn, cat si asupra starii de spirit din timpul zilei. Aceasta actiune dubla este esentiala pentru starea echilibrata de liniste necesara somnului fiziologic.

Multi factori legati de activitatile cotidiene influenteaza crearea unor conditii de stres, iar in perioada de vara tulburarile de somn sunt si mai frecvente. Disconfortul termic sau schimbarea mediului si a rutinei zilnice in vacante sunt cauze des intalnite ale insomniilor. Comportamentul din timpul zilei poate fi foarte important pentru a favoriza un somn cu adevarat de refacere. Un mod de a imbunatati calitatea somnului consta in efectuarea unui set de exercitii fizice inainte de culcare. impreuna cu administrarea produsului Sedivitax.

Eu am incercat atat pilule cat si ceai. Ambele imi plac la fel de mult. Au un efect linistitor si sunt produse excelente pentru momentele in care trebuie sa facem stresului. Au un efect benefic asupra somnului si imbunatatesc calitatea sa.


Compozitia pilulelor este din frunze pisate si au un miros specific acestora.


Pliculetele de ceai sunt impachetate individual iar gustul ceaiului este de plante. E posibil sa nu fie pe placul tuturor, insa mie imi place tare mult aroma de plante si l-am savurat cu mare placere.

Daca aveti probleme cu somnul sau pur si simplu vreti sa va calmati intr-o perioada stresanta va recomand cu mare drag sa apelati la Sedivitax. Sunt produse bune si cel mai important..sunt naturale.

Produsele le puteti cumpara din farmacii.

Ati incercat Sedivitax?
Va astept cu drag parerile :*


You May Also Like

0 Comments