Search

Review apa micelara Nivea

by - sâmbătă, septembrie 26, 2015

Daca ar fi sa numesc un singur produs care consider eu ca e cea mai buna inventie in lumea cosmeticii, as spune fara indoiala apa micelara. De cand am folosit pentru prima data acest gen de produs acum cativa ani, nu a lipsit niciodata din rutina mea de ingrijire. Pana acum in topul preferintelor se aflau apele micelare Bioderma si Garnier. De curand acestui top se alatura si apa micelara Nivea. E un produs care a intrat de ceva timp in rutina mea de ingrijire a tenului si m-a convins ca e demn sa se numere in top 3 ape micelare pe care le ador.


Ambalajul mi se pare cel mai reusit dintre toate apele micelare incercate de pana acum. Flaconul e mai usor de manevrat si mai usor de bagat in bagaj in cazul in care plecati in vacanta. E destul de plat si nu ocupa mult spatiu.


Orificiul prin care curge produsul e de asemenea potrivit, nu am avut probleme cu risipirea si nu se scurge produs pe sticla.

Acum ca am lamurit detaliile ambalajului, e timpul sa va vorbesc si despre actiunea sa. Produsul este destinat tuturor tipurilor de ten si e foarte bland cu pielea.

Apa micelara Nivea promite sa indeparteze atat machiajul tenului cat si machiajul ochilor. Si nu doar promite ci chiar face asta. Demachiaza foarte bine si nu ma ustura ochii de la el. Nu lasa nici o pelicula pe ten, insa oricum dupa utilizarea oricarui produs demachiant folosesc si un gel de curatare. Chiar daca apa micelara nu face rau tenului, la urma urmei doar demachiaza, nu aduce beneficii pielii si nu are rost sa incarc tenul cu ingrediente inutile.

Un alt lucru pozitiv e pretul. E o apa micelara ieftina si accesibila tuturor. Costa in jur de 17-20 lei, in functie de magazin, insa deseori am vazut-o si la promotie. Ultima data am vazut ca in Kaufland era un pachet de 2 ape micelare cu doar 20 lei. Deci 10 lei bucata....extrem de ieftin.

In concluzie, daca nu ati incercat pana acum apa micelara Nivea, va recomand cu drag sa o faceti. E un produs eficient si ieftin :).
Daca ati incercat-o astept cu drag sa imi spuneti si voi parerea voastra despre ea :)


You May Also Like

0 Comments