Search

Review masca de fata & scrub - Yves Rocher

by - sâmbătă, septembrie 12, 2015

In luna iulie v-am prezentat comanda Yves Rocher si multe dintre voi m-ati rugat sa scriu mai multe despre masca si scrub. Prima impresie care am avut-o despre aceste produse e una foarte buna, iar dupa mai multe utilizari mi-am format o parere si mai buna si era timpul sa o impartasesc cu voi :).


In primul rand trebuie sa recunosc ca ambalajele produselor sunt foarte dragalase, imi place ca au gramaj mic si sunt usor de transportat. Mereu am avut o slabiciune pentru ambalajele mic...mi se par mai simpatice :D. Iar daca se intampla ca produsul sa fie si spornic atunci cu siguranta e pe placul meu.

* Masca de fata Yves Rocher cu Merisoare
Cand am facut comanda pe site, am ales masca datorita efectului racoritor pe care il promite, pentru ca in toiul caniculei mi-a fost de mare folos. Are un miros foarte frumos de merisoare, un miros dulce acrisor.
Se recomanda utilizarea ei de 1-2 ori pe saptamana, evitand conturul ochilor. Are o textura fina de gel si se aplica foarte usor. E un produs destul de spornic, nu se consuma mult la o utilizare.


Dupa cateva secunde de la aplicare se simte efectul racoros pe care il are, era o senzatie incredibil de faina pe caldurile care au fost. Nu e o masca hidratanta, insa are un puternic impact de revitalizare a tenului. Am sesizat acest lucru dupa fiecare aplicare. Tenul e mai luminos si mai energizat.

* Gomaj cu extract de caise
Si acesta are un miros frumos de caise, un miros natural, deloc sintetic. Are o textura mai cremoasa si multe particule abrazive. Desi folosesc si exfoliante chimice, in continuare am o slabiciune pentru exfoliantele mecanice si le folosesc periodic.


Particulele abrazive sunt micute si nu agreseaza tenul. Indeparteaza pielea moarta de pe ten, curata porii si lasa in urma un ten foarte curat si fin.


In concluzie aceste 2 produse imi plac tare mult si daca va doriti sa le incercati vi le recomand cu drag :).
Voi le-ati incercat? Ce alte produse Yves Rocher mai folositi?

You May Also Like

0 Comments